Isnin, 8 Ogos 2011

Cakap Serupa Bikin Ke Bikin Serupa Cakap!!!Alhamdulilah...! Terima Kasih YAB PM! Terima Kasih Kerajaan Barisan Nasional!!! Selepas bercuti sakit, masuk jer kerja PM terus umumkan pemberian bonus kepada kakitangan Kerajaan dan juga pesara!!!

Dalam diam diam cuti, PM tak pernah lekang memikir akan maslahat rakyat dan negara! tak payah panggil muktamar! tak payah nak tukar agenda perjuangan parti! tak payah buang Islam dan cuba nak tunjuk baik dengan slogan kebajikan...!

UMNO/BN sejak dulu, kini dan selamanya tetap cakap serupa bikin dan bikin serupa cakap!!!

Lu Fikir La Sendiri!!!

ps...kakitangan kerajaan dapat bonus setengah bulan gaji sementara pesara menerima RM500

2 ulasan:

  1. Sebagai Pesara kerajaan, aku mengucapkan ribuan terima kasih kepada Kerajaan, pimpinan DS Najib kerana memberi sumbangan duit Raya kepada kami golongan Pesara, untuk pegetahuan semua bukan kami pesara saja dibantu olih kerajaan BN, diakhir bulan lepas kerajaan BN telah memberi zakat RM 600.00 kpd setiap keluarga miskin yg layak, ini membuktikan bertapa prihatinya kerajaan dibawah pemerintahan BN.

    BalasPadam
  2. Hello tuan,Bolehkah anda bertukar-tukar link? saya telah dikaitkan web yang bagus anda, supaya anda boleh link blog saya?Saya berharap anda tidak keberatan ...
    ini adalah blog saya http://webmarhaen.blogspot.com/

    nasib baik

    BalasPadam