Khamis, 26 November 2009

PAS JAHANAM! Lembu, Kambing & Unta Lebih Mulia Dari Pengikut PAS, PKR & DAP!!!


* Kerajaan Negeri Selangor hari ini memutuskan bahawa semua penuntut di Institut Pengajian Tinggi (IPT), yang dimiliki oleh kerajaan negeri itu tidak dibenarkan mengikuti kursus Biro Tata Negara (BTN) yang dianjurkan oleh Kerajaan Persekutuan berkuat kuasa serta-merta.

* Arahan tersebut turut melibatkan kakitangan jabatan Kerajaan Negeri dan pegawai dari anak-anak syarikat serta syarikat berkaitan kerajaan (GLC) yang terletak di bawah bidang kuasa Kerajaan Negeri. Exco Pendidikan, Pendidikan Tinggi dan Pembangunan Modal Insan, Dr Halimah Ali berkata, perkara tersebut telah diputuskan dalam mesyuarat exco di Bangunan Setiausaha Kerajaan Negeri (SUK) di sini pada Rabu.


Itu lah jiwa pembangkang! apabila ada usaha untuk memberikan didikan kepada rakyat mereka sekat, tak heran kuda belang taksub PAS, PKR dan DAP terus dalam kegelapan,
kalau Pakatan Jahanam ko orang memang telah berjaya membina keyakinan rakyat apa yang ditakutkan dengan ceramah dan kursus.

Apakah ceramah ko orang selama ini yang menyembur-nyembur air liur tak kira tempat dan masa walau dalam masa orang mengerjakan sembahyang tarawikh di bulan Ramadhan sekali pun sudah tidak laku? sudah basi dengan dakwaan karut lagi keji? Yang akhirnya rakyat jelak, muak dan menyedari bahawa penipuan dan tipu daya tidak sekali-kali akan berjaya untuk selamanya.

Kursus BTN lain! memberikan kursus dan ceramah untuk membina peribadi agar dapat menjadi penyumbang kepada pembangunan negara dan negeri! tak macam PAS dan PKR serta tuhan politik ko orang DAP yang hanya tahu berceramah politik-politik-politik!!!

Itu sebab anak bini pun boleh ditalak3 kerana politik!
Itu sebab boleh menyamakan diri macam Nabi kerana politik!
Itu sebab boleh janji syurga bapak ko orang kerana politik!
Itu sebab boleh liwat sana sini anak orang kerana politik!
Itu sebab boleh 'menghidupkan' tokong kerana politik!
Itu sebab boleh 'bertuhankan' cin peng komunis kerana politik!

Banyak la sebab lagi yang ko orang halal kan demi kelangsungan politik!

Bangang betul la puak ko orang ni! sedarlah!!!
Ambil semangat hari raya korban untuk insaf menyedari bahawa jihad yang sebenar ialah membina diri dengan perjuangan mulia lagi suci... seperti mana Perjuangan UMNO! itu baru nama berkorban, bukan macam lembu, kambing, unta yang lebih mulia kerana ada nilai dalam ibadah korban.

Ko orang PAS, PKR dan DAP korban apa? semakin terkorban ada la....
Sesat lagi menyesatkan!!!

Sendiri Mau Ingat!!!

5 ulasan:

 1. YBabi melayu dlam Pakatan Anjing ni memang tak sedar dir,bonggok bebenor.

  KEE

  BalasPadam
 2. SLM BRO..DIORANG BERADA DI BWH TAHAP SEDAR BRO. DIORANG TGH KHAYAL BERDRAMA SAMBIL PEKENA AIR DAUN KETUM BUATAN DAP. DH TERBUKTI DIORANG LEBIH HINA DRP PENJENAYAH RASUAH, LEBIH HINA DRP PELIWAT, LEBIH HINA DRP PENIPU..SNANG CITER DIORANG DTG DARI KASTA BANGSAT! KEHKEHKEH

  BalasPadam
 3. bro kee,
  anjing pun lagi mulia dari kuda belang pembangkang ni.. berpolitik hanya kerana suka berpolitik, tiada maruah dan hala tuju, hanya menjadi hamba kepada penjajah baru DAP mereka
  bangang punya melayu!

  BalasPadam
 4. salam bro Jeff,
  memang dia orang tak sedar bro! nak sedar macam mana kalau otak pun tak de!
  generasi hamba ini sedang mempastikan anak cucu mereka terus menjadi hamba abdi kepada tuan-tuan baru mereka...huhu
  terima aksih bro

  BalasPadam
 5. tepuk dada tanya selera...
  jangan nk tuding jari cari kesalahan orang....
  kita kenal diri,tapi tak kenal diri sendiri,
  oleh itu,kita sebok memikirkan kesalahan orang lain dari memikirkan kesalahan sendiri....
  biarkan hal duniawi yang takkan kemana...
  akhirat pasti kekal abadi....
  BERPESAN-PESAN DENGAN KEBENARAN,
  BERPESAN-PESAN DENGAN KESABARAN..

  BalasPadam