Jumaat, 3 Jun 2011

Aziz Bari Terus MemBABIkan PAS dan Menghina Ulama Mereka...Nampaknya Aziz Bari terus terusan memBABIkan PAS serta menghina ulama dalam semak PAS!


MemBABI membawa maksud memBrother Anwar Bin Ibrahim kan PAS
atau lebih jelas lagi ialah memenangkan kumpulan penjilat Anwar yang dipanggil puak Erdogan

Katanya...-

“Dalam soal pelaksanaan Islam ini dilakukan oleh sebuah kerangka yang terdiri dari majlis agama, mufti, jabatan agama dan mahkamah syariah. Semua ini di bawah Raja-Raja Melayu.

“Jadi apa perlunya PAS mesti dipimpin oleh ulama untuk memastikan ia tidak lari dari al-Quran dan Sunah?” katanya.

“Mereka boleh dari mana-mana golongan, baik yang dikatakan ulama atau yang dilabel sebagai profesional atau Erdogan.

“Kita harus ingat ada kalangan ulama PAS yang belot dan masuk Umno seperti Datuk Othman Abdullah, Datuk Nakhaie Ahmad dan ramai lagi. Ertinya tidak ada jaminan bahawa mereka yang berpendidikan agama semestinya baik dan jujur seperti yang didakwa di atas tadi,” katanya.

“Selain itu mereka yang dikatakan ulamak dalam PAS belum tentu ulama yang layak menjadi mufti. Ulama PAS mungkin yang terbaik dalam parti itu tetapi belum tentu yang terbaik dan dihormati di kalangan umat Islam,” katanya lagi.

Aziz menambah, dengan kata lain apa yang dikatakan ulama dalam PAS itu perlu dihalusi.

Hahaha...belum lagi puak Erdogan! puak penjilat Peliwat dan Pemain Seks China Doll menang! belum lagi puak haram ini benar benar menguasai PAS! Aziz Bari begitu angkuh dan biadapnya kepada pejuang asal PAS yang selama ini bertopengkan ulama!

Bagi Aziz...PAS perlu diAnwar kan! PAS perlu di B.A.B.I kan! perlu di pluralismakan...!

Lu Fikir La Sendiri!!!

Tiada ulasan:

Catat Komen