Selasa, 11 Februari 2014

Manifesto Komunis Dalam PRK Kajang..!

Dasar biadap cina komunis bangsat..!

Sedar la wahai Umat Islam bahawa agama kita sedang dihina..! Bangsa kita sedang dicerca..! Negara kita sedang dirampas kuasa..!

Terjemahannya…

Barisan Nasional/UMNO tidak tahu menjaga hak kebebasan beragama,


Masalah bahasa dan Sekolah Rendah Cina masih tidak diselesaikan sampai hari ini.

Sudah tiba masanya untuk menolak sebuah kerajaan yang tidak mengotai janji.

Kita mesti terus berusaha untuk berjuang ke depan.

Ekonomi milik kita, tahun baharu akan bermula,

Biarlah kita menyiapkan diri untuk sedia belayar menuju ke depan,

Bersama-sama berjuang untuk mendapatkan sebuah kerajaan yang boleh menjamin masa depan yang cemerlang!

Orang Melayu dalam Pakatan Rakyat senang dibeli.

Untuk menang, kami tidak akan mengalah.

Masa depan yang cerah menunggu kita untuk diperjuangkan.

Kepada semua diucapkan semoga berjaya, impian menjadi kenyataan, semua tugasan akan berjaya!

Gong Xi Fa Cai!

Lu Fikir La Sendiri!!!

3 ulasan:

 1. Kepada Bangsa CINA yang berada diTANAH MELAYU.....Eja dan amati betul-betul MALAYA adalah TANAH MELAYU oleh itu tidak ada bersangkut paut CINA...oleh itu FAHAMILAH bahawa Malaysia yang kini adalah TANAH MELAYU.....Melayu akan bersabung nyawa mempertahankan TANAH MEREKA...Walaupun Hikayat Hang Jebat cuma HIKAYAT tetapi JIWA dan SEMANGAT MELAYU ada darah Hang Jebat...JADI AWAS KAUM CINA yang cuba-cuba merampas TANAH MELAYU jaga harta dan kekayaan anda kalau nak selamat diTANAH MELAYU atau nanti anda kena BALIK BENUA CHINA.

  BalasPadam
 2. kita je ckp mcm ni.. Melayu2 haram jadah dlm PAS akan kutuk UMNO habis2an konon DAP ni baik.. Cina kena tindas kunun.. PAS boleh berkawan dgn DAP dan syaitan..tp jgn sama sekali kwn dgn UMNO.. nah ..sama2 rasalah.. UMNO pn kena PAS pun kena.. Cina naik tocang.. nnt rusuhan kaum terjadi baru Najib tahu ISA itu amat penting..

  Melayu mmg bodoh di kedua2 belah pihak.. Cina boleh hidup sbg RAJA dlm negara ini.. Polis pun xbrani nk saman2 Cina.. tgklah yellow line no parking.. tempat mcm tu lah Cina akan parking ramai2.. apakah simple mcm tu pun kita gagal..maka yg besar2 lain pasti gagal..


  BalasPadam
 3. PM patut kena sedar yg mmg Melayu boleh 'run amuk' DAN Melayu juga boleh 'merajuk'. Apakah PM nak tunggu Melayu merajuk dan minta bantuan dari Cina untuk kekal jadi PM...boleh lojik kah tu???........

  BalasPadam