Sabtu, 25 Oktober 2014

Masaalah Curang Rupanya..!


Curang laki bini..! masaalah biasa dikalangan pemimpin pembangkang..! 

Kuala Lumpur, 24 Oktober : Dalam perkembangan terbaru, maklumat mendedahkan bahawa orang yang memuatnaikkan gambar-gambar tersebut adalah isteri Zairil Christopher Lim sendiri, Dahlia.

Kononnya Dahlia dikatakan telah lama mengesyaki Zairil Christopher Lim curang dan main kayu tiga dengan Dyana Sofya. Gangguan daripada Dahlia, menyebabkan Lim Guan Eng meminta jasa baik bapanya, Lim Kit Siang untuk menjauhkan Dyana Sofya daripada Zairil Christopher Lim.

Gambar-gambar tersebut kononnya juga dirakamkan dalam satu majlis di sebuah hotel di Pulau Pinang dan kedua-duanya dalam keadaan seolah-olah MABUK ARAK. Menurut sumber  gambar-gambar tersebut dikatakan dirakamkan oleh kawan-kawan mereka, tetapi kemudiannya diserahkan kepada Dahlia.

Kononnya Dahlia yang sakit hati, kemudiannya memuatnaikkan gambar-gambar tersebut dengan membuat ‘TAG’ kepada Dyana Sofya dan Dyana So. Zairil Christopher Lim yang kemudiannya mendapat tahu gambar-gambarnya bersama Dyana Sofya telah dimuatnaik ke akaun peribadinya lima minit kemudian, telah bertindak memadamkan gambar-gambar tersebut dengan harapan tiada sesiapa yang dapat melihat dan mengesannya.

Tetapi telah terlambat apabila ramai ‘kawan-kawannya’ yang telah melihat gambar-gambar tersebut.

Setelah kecoh, Lim Guan Eng segera bertindak ‘untuk membetulkan keadaan’. Dahlia dilaporkan telah dipujuk untuk bercuti ke luar negara bagi menenangkan perasaan sekaligus meredakan ketegangan selain mengelak daripada dikesan dan dihubungi oleh penggiat media sekaligus mendedahkan lebih banyak kisah di sebalik gambar-gambar tersebut.

Sekiranya kisah ini benar maka  tidak hairanlah mengapa ikrar Zairil Christopher Lim bahawa dia akan mengambil tindakan undang-undang terhadap orang yang menyebarkan gambar-gambar intimnya bersama-sama Dyana Sofya, hanya tinggal ikrar dan gertakan. Sedangkan pada masa yang sama, tiada keberanian yang ditunjukkan untuk mengotakan ikrar dan gertakannya itu. 

Biasa la kan..! yang paling seronok ialah menuduh UMNO dan BN..! senang..!!!

Lu Fikir La Sendiri!!!

6 ulasan:

 1. Dari dulu hingga kini baik DAPigs, PAS maupun Fuckatan apa saja isu semuanya umnobn yg salah. Tak abis2 sendiri sedap buat sex orang lain dapat busuk.

  BalasPadam
 2. Kalau di Jepun atau pun negara Barat, pemimpin yang kantoi macam ini akan meletak jawatan demi menjaga nama parti. Tapi di Malaysia, yang dirakamkan dalam video yang telah disahihkan oleh pihak ketiga yang berkecuali pun boleh tak mengaku orang itu dia dan akan menuduh UBN.

  Dah Meluat

  BalasPadam
 3. HO..HO..HO..HO..HO..HO.......

  KAKI MABOK RUPANYA MINAH NI....TAK BEBALOI PAS DOK SOKONG. ROSMAH TAK BERTUDUNG...HINGAR BINGAR DIBUATNYA. MINAH MABOK NI OPEN HAIR...SENYAP...TAK BERKUTIK...SEBAB KRONI.

  MENYAMPAH BENOR TEMAN DENGAN ORANG MUNAFIK. NASIB BAIK TEMAN PERINGATKAN KAUM KERABAT TEMAN DI TELOK INTAN TEMPOH HARI.
  selalu teman peringatkan kaum kerabat teman....tak ade beban jangan batu digaleh...

  BalasPadam
  Balasan
  1. alah..video dan kamera tukan besi...mung tunjuklah apa pun..org PAS x caya punya..DAP n PKR letak taik di muka pun tetap sokong punya

   Padam
 4. itu yg didedahkan..

  Berapa ramai BABI yg dah TORON BETINA ni??

  Bila jadi MP..Bolehkan BETINA ni MEMBELA Melayu/ISLAM?

  Kalau lelaki toron BABI aku tak heran..

  BalasPadam
  Balasan
  1. JANGANLAH PANGGIL BETINA, NNT MARAH EMAK AYAH DIA..... SEOLAH OLAH GAGAL DIDIK ANAK DENGAN BAIK.

   TETAPI KALAU BETUL, THAT GIRL KENA BAIKI DIRI.... JAGA MARUAH DIRI, DAN MARUAH IBU BAPA.. JADILAN ANAK MUSLIHAH DAN IBU MITHALI..

   Padam