Isnin, 28 November 2022

Kejayaan Pengkhianatan Zahid & Konco Kepada Tuhan Politik D.A.P Mereka..!

 


Kali ni tuhan politik D.A.P dah boleh tidur baring, tak perlu susah payah lagi mahu mengatur orang Melayu kerana kuda belang@macai@barua telah berjaya menyediakan kerusi empuk untuk mereka bertahta di puncak kuasa. Itu sebab saudara barua DAP si Chong Jen di Sarawak sebelum ini lantang menyuarakan kehendak D.A.P yang mahukan generasi ke 3 kaum cina yang lahir di Malaysia perlu di berikan taraf sebagai Bumiputera. Barua penjilat pasti tidak akan berani menyanggah.

Baru sahaja beberapa hari menang dan di berikan kuasa oleh para barua, puak DAP mula menunjukkan belang dengan Dong Zong mahukan pengiktirafan kerajaan baru terhadap sijil UEC dan di berikan peruntukan kewangan kekal dan tidak sabar sabar mahu bertemu dengan bakal Menteri Pendidikan bagi membincangkan isu tersebut. Baca di sini.


Para barua yang tentunya tidak bermaruah ini juga pasti setuju dengan desakan ~ Pakatan Harapan (PH) Johor memohon kerajaan negeri membenarkan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) dan Ahli Parlimen daripada gabungan itu menyertai mesyuarat Jawatankuasa Tindakan Pembangunan Daerah (JTPD). Bendahari PH Johor, Jimmy Puah Wee Tse, berkata ia berikutan gabungan itu sudah menjadi rakan sekutu pada peringkat Persekutuan. Baca lanjut di sini.

Para pengkhianat@barua yang di ketuai oleh Zahid sebenarnya jelas mengangkat dan menjulang kehendak lebih 5 juta pengundi PH yang selama ini tidak pernah pun menyokong dan mengangkat Barisan Nasional. Malah sokongan lebih 5 juta pengundi yang telah memberikan undi mereka kepada Pakatan Harapan yang terdiri lebih 92% dari kaum cina ini jelas bersungguh sungguh mahu membenamkan Barisan Nasional. Kalau para pengundi ini terperanjat atas kemenangan PH tentunya mereka lebih lagi terperanjat kerana para barua@pengkhianat begitu taat dan setia mempastikan kerajaan yang mereka mahukan berdiri kukuh di belakang makhluk peliharaan mereka yang bernama Anwar Ibrahim.


Apa yang lebih menyeronokkan tuhan politik si barua@pengkhianat ialah berjayanya para barua menolak kehendak pengundi BN yang lebih 3.8 juta pengundi yang jelas menolak dan tidak akan sesekali redha dan mahu bergabung seterusnya bersekutu dengan D.A.P.

Tentunya majoriti pengundi BN ini ialah pengundi Melayu dan Islam. Jika di campur pula pengundi PN yang seramai lebih 4 juta pengundi dalam PRU15 yang lalu yang pastinya majoriti pengundi Melayu dan Islam maka para barua sebenarnya telah berjaya menolak lebih dari 7 juta pengundi Melayu dan Islam hanya kerana menurut rancangan dan menjayakan agenda tuhan politik mereka.


Para pengkhianat@barua merupakan lembu suci kepada tuhan politik mereka.

Kita sebagai rakyat Malaysia maklum dan amat memahami bagaimana selama ini D.A.P dengan sikap rasis dan chauvinist nya yang membawa agenda Malaysian Malaysia telah semakin di terima dan berjaya di 'kerajaan' kan

Ia semakin menjadi nyata sejak ia diikrarkan oleh taukey tuhan politik mereka mendiang Lee Kuan Yew, menerusi kemenangan DAP memerintah Malaysia bersama PH selepas PRU14.

Penghapusan kontrak sosial, hak istimewa orang Melayu dan Bumiputera memang tidak akan di hapuskan tetapi untuk menjadikan semua kaum setaraf maka cubaan untuk mem'bumiputera'kan kaum kaum lain akan dan telah pun di suarakan. Selain itu cubaan memisahkan agama dengan menjadikan negara ini sekular pasti akan dan sedang giat di rancang. Segala status  quo yang ada telah cuba dirubah. Ratifikasi ICERD dan Statute of Rome nasib dapat digagalkan semalam, esok masih kelam..! 

Tuhan politik mereka tahu dan lama dulu telah berjaya di Singapura. Hari ini bukan lagi asing kelihatan pemimpin DAP mengagih bantuan zakat, jejak kaki ke surau dan masjid, malah makan setalam lagi bersama Guan Eng. Usaha ini hanya untuk menggelapkan mata orang Melayu namun dalam masa yang sama terus pertikai kuasa Raja-raja Melayu.


Sesungguhnya kuasa yang diberikan oleh para pengkhianat@barua ini amat merbahaya kepada kestabilan kehidupan rakyat dam negara. Ianya juga merupakan ancaman kepada keharmonian agama. Benar ia baru bermula namun pengalaman selama 22 bulan cukup mengajar kita bahawa jenis bangsat ini tidak boleh di berikan muka. Tentunya kali ini, mereka lebih bersedia dengan lebih berwaspada, lebih lebih lagi apabila adanya pengkhianat@barua yang sentiasa memimpin tangan agar langkah lebih berhati hati dan berjaga jaga.

Bagi pengkhianat@barua apakah perjuangan mereka untuk agama, bangsa dan negara? tepuk dada tanya selera. Kerana perjuangan mereka jelas berkepentingan diri dan takut ke penjara.

Tanya kita? Lu Fikir La Sendiri..!2 ulasan:

 1. Sudah2 la salahkan DAP.

  At keast mereka x suka2 sebut boleh bunuh orang mcm orang PAS.

  Lebih baik usaha bela RAMAI Melayu umno yg miskin.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Kenapa dengan awak nie? Nie semua kepala DAP yang rancang untuk hapuskan Melayu Malaysia!!! Geramlah semua sembah DAP semenjak peliwat jadi PM. Tolonglah jangan jadi barua DAP tu lagi!!!!

   Padam