Ahad, 27 November 2022

Pengkhianatan Murid & Guru Terhadap UMNO & Barisan Nasional..!


Pengkhianatan Berjaya.

Bagi orang baru tentu tidak memahami sejarah panjang mereka, keduanya pernah mengharungi siri tangkapan ISA ketika zaman muda. Ikatan guru dan anak murid ini memang sudah lama. Tak heran kalau kasih sayang mereka memang cukup kuat membenih perancangan dan tindakan yang hanya menunggu masa. Anwar menanti 24 tahun untuk sampai ke detik ini, Zahid pula telah menjadi Presiden parti.

Jangan lupa yang duduk di sisi gelap antara Anwar dan Kak Wan itu ialah Setiausaha Agung BN hari ini.

Apabila tersebar surat Zahid dan Najib kepada Agong, kuda tunggangan di HQ terus menempel palsu..! Akhirnya terbukti betul. Apabila keluar audio perbualan anak burit dan cikgunya, HQ menjawab palsu akhirnya ternyata betul, Apabila keluar dokumen perjanjian calon dengan pemimpin parti yang begitu ketat dan tidak mencerminkan demokrasi semasa minggu pertama PRU15 yang lalu, ibu pejabat kata palsu sedangkan hakikatnya betul. Akhirnya keluar surat sokongan Zahid mewakili 30 MP BN kepada Agong juga ibu pejabat cepat cepat mengatakan yang ianya palsu namun jelas ianya betul hingga pemimpin parti komponen mengeluarkan surat mendesak Tok Mat Hassan menggantikan Zahid sebagai Pengerusi BN kerana mengkhianati keputusan Majlis Tertinggi BN.Yang jelas, pengkhianatan Zahid dan konco konconya kepada UMNO & Barisan Nasional dengan meletakkan Anwar sebagai Perdana Menteri bukanlah kehendak 30 MP BN. Pengkhianatan Zahid dan konconya menyokong Anwar sebagai Perdana Menteri sekaligus memberikan DAP kuasa sebagai kerajaan juga sebenarnya bukan kehendak UMNO & Barisan Nasional. Pengkhianatan Zahid dan konconya yang memegang tampuk kuasa UMNO & BN dengan rakus, zalim dan buas memperalatkan parti (UMNO & Barisan Nasional) sebenarnya tidak pernah di restui oleh ahli di peringkat akar umbi.
Kalau dah bukan kehendak parti dan ahli...! Zahid dan konco konconya sebenarnya mengatur gerak membuli dan menunggang parti hanya untuk kepentingan peribadi, puak dan kroni yang pasti di atur dengan licik yang amat disenangi oleh Cikgu selama ini..! Maka bersorak lah tuhan poltik mereka DAP yang tentunya memperkenan dan merestui pengkhanatan ini. 

UMNO, BN, Rakyat dan Negara nak jadi apa???

Lu Fikir La Sendiri..!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan