Rabu, 26 Mei 2010

Nik Aziz Juara Tak Bermoral!!!


Exco kecewa Kelantan juara tidak bermoral

KOTA BHARU 25 Mei - Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Wanita, Keluarga dan Kesihatan negeri, Wan Ubaidah Omar dukacita kerana Kelantan menjadi 'juara' dalam pelbagai perkara yang tidak bermoral.

Beliau menyifatkan gejala itu memperlihatkan gambaran masyarakat negeri ini masih jahil dan jauh daripada kehidupan beragama di sebalik status negeri yang mengeluarkan ramai ulama.

"Sungguh mendukacitakan dalam negeri ini yang merupakan tempat lahirnya ramai ulama dan tempat berkembangnya institusi pondok, kita juga menjadi juara dalam pelbagai perkara tidak bermoral.

"Apa yang masyhur semuanya di sini. Yang tinggi (jumlah penghidap) HIV nombor satu pun di sini, yang ulama pun di sini, pelik sungguh," katanya.

Beliau menyatakan demikian semasa berucap merasmikan majlis Taklimat Kesedaran Keganasan Rumah Tangga dan HIV/AIDS di Dewan Besar, Balai Islam Lundang di sini hari ini.

Komen

Wan Ubaidah ni baru terantuk palang kayu agaknya...baru sedar diri! baru perasan apa yang berlaku! selama ni kemana? duduk celah kelengkang nik najis jer ker...
Atau pun mek sekor ni mogok dengan laki dia...itu yang berangin jer... hehe

Mesti kena belasah dalam mesyuarat Exco pagi ni, Husam Kusam mesti pertikai kenyataan Ubaidah ni...kan si kusam penjilat Anwar Aljub ni baru sifatkan Nik Najis sebagai contoh pemimpin dunia!!! Dunia Beb!!! sama macam ahmadi nejad, sama macam pejuang islam yang lain! betul punya ngampu husam ni!!!

Malah siap suruh Nik Najis bertanding di Parlimen lagi disamping mengekalkan kerusi DUN nya...itu kata husam la....

Tapi kata penulis sebenarnya Husam sedang meragakan dirinya untuk mendapat pujian balas dari Nik Najis... selain itu sedang cuba untuk menawarkan dirinya bertanding di dua kerusi DUN dan Parlimen dalam PRU akan datang...kan ramai MP PASrael nak kena tendang dari Kelantan!!!

Meletakkan Nik Najis di Parlimen hanya akan menyebabkan Husam dipanggil sama kerana hanya anjing peliharaan Anwar Aljub ni sahaja yang kononnya berkebolehan dalam membela Nik Najis!!! yang lain bukan sahaja tak berkebolehan tapi tak reti nak mengampu macam dia!

Selain itu ini merupakan helah dan rancangan puak Erdogan atau Prolib untuk menyepak pengaruh Kadi Bawang Tidor dan Nasarudin di peringkat Nasional!!! Selain dari kemungkinan Anwar Aljub akan disumbat ke Sg Buloh maka adanya Mur SHIT dol amPAS sebagai pemimpin kanan untuk menggantikannya sebagai Ketua Pembangkang nanti...

Apapun Husam Kusam ketiak masam sedang memohon nyawa dari Nik Najis agar membuat kenyataan membelanya...ini kerana rakyat sedang menanti dengan penuh kesyukuran pembongkaran seterusnya dari 'kick depe laa' berkenaan tingkah laku malaon sekor ni!

Nik Abduh takkan lupa bagaimana dirinya terjerat dan tercampak ke longkang dek kerana dikerjakan oleh budak suruhan Husam tahun lalu! Nik Najis juga rasanya masih mengadu sengal seluruh badan dek kerana dikerjakan oleh cerita-cerita sensasi menantu @ hantu...

Hantu yang sebenar? husam laa...

Lu Fikir La Sendiri!!!

1 ulasan:

  1. Bila baca ni Mc cuma rasa nak ketawe je dengan badut-badut Pas ni. .haha. .haha. .haha. .

    BalasPadam