Khamis, 17 Mei 2012

Paria Betina Melacur Lagi..!

Nampaknya paria betina ni dah seronok 'melacur' diri kepada warga dan negara asing! selepas Indonesia menjadi tempat paria betina ni melampiaskan nafsunya kini kangkangan dibuka seluas luasnya kepada warga dan negara Bangladesh pula.

Walaupun dikecam pelbagai pihak kerana tindakannya memburukkan negara sendiri dalam media Indonesia pada minggu lalu, namun Pengarah Eksekutif Tenaganita, Irene Fernandez langsung tidak berasa kesal apabila sekali lagi menjaja cerita sama kepada media.

Kali ini, Irene membuat tuduhan pula kononnya rakyat Bangladesh di negara ini, turut mengalami nasib sama seperti pekerja migran dari Indonesia semasa temu bual dengan wartawan dari portal berita The Malaysian Insider.

Kenyataan beliau yang disiarkan dalam portal berita tersebut segera menarik perhatian media asing apabila ia dipetik dan disiarkan semula dalam portal berita The Daily Star/AsiaNewsNetwork (ANN) di Dhaka, Bangladesh pada Ahad lalu.

Berita bertajuk Malaysian cops prey on migrant workers itu boleh dibaca oleh pengguna Internet di seluruh dunia kerana ia turut dimuat naik dalam Yahoo!News Malaysia.

Dasar pengkhianat bangsat! Menghina negara dianggap hebat!  Paria betina ni juga sebenarnya sedang sabotaj ekonomi negara, sedang merosak nikmat yang rakyat kecap! Jenis paria bangsat macam ni tak layak langsung bergelar warganegara....berapa Anwar bayar betina ni melacur?

Lu Fikir La Sendiri!!!

7 ulasan:

 1. PARIA NI RAKYAT NEGARA MANA EK? .....TENTUNYA DIA NI BUKAN WARGANEGARA MALAYSIA COS NOBODY IN THEIR RIGHT FRAME OF MIND WILL EVER CONDEMMED THEIR MOTHERLAND.KALAU MALAYSIA NI JAHAT SANGAT TAKLAH BERDUYUN2 MEREKA DATANG MENNCARI PEKERJAAAN DISINI.ADA DARI MEREKA YANG SANGGUP BERSABUNG NYAWA MENEPUH GELORA DAN BADDAI LAUT UNTUK MENCARI REZEKI. IRENE LU TAK SUKA BOLEH BLA....

  BalasPadam
 2. Dah berpuluh tahun betina ni buat kerja lagu tu! Aku ingat suh lah dia pi duduk kat Indon ngan Bangladesh pulak. Dia sayang sangat kat depa tu. Malaysia semuanya buruk dan jahat belaka pada dia. Dahlah muka huduh, perangai lagi huduh!

  BalasPadam
 3. Putera Merdeka,

  Kita kumpul depan rumahnya dan HALAU dia balik ke negara asal!

  BalasPadam
 4. memang dasar paria tak sedar untung..dahlah duduk dan jadi rakyat malaysia, cuba lak nak sabotaj lak..memang kalau jumpa ular ngan dia..kena pukul paria ni dulu, baru leh selesaikan masalah lain..

  BalasPadam
 5. MUKA NOKHAROM!!!!!

  BalasPadam
 6. TAK GUNA MAKI HAMUNNYA.
  DIA BUKAN FAHAMPUN
  BUAT KITA BERTAMBAH "PANAS" SENDIRI.

  KALAU PIHAK YANG BERTANGGUNGJAWAB PUN TAK RASA TERANCAM, KALAU MASIH MAU "MENJAGA" HATI DAN PERASAAN ORANG, WALAUPUN MEREKA ITU SEBENARNYA MUSUH YANG NYATA DAN MAU MERAMPAS KUASA DARI SEBUAH KERAJAAN YANG SAH, APALAH SANGAT YANG DAPAT DILAKUKAN OLEH RAKYAT BIASA YANG WALAUPUN TERLALU CINTA DAN SAYANGKAN NEGARA.

  APALAH YANG KITA ADA UNTUK MENOLAK PENDERHAKA DAN PENGKHIANAT INI.

  BalasPadam
 7. Manusia kalau muka macam betina tak, macam jantan tak ni tak boleh dipercayai. Pak Menteri KDN pun dah jadi Kak Sham....tu yang buat paria ni free nak buat apa2 pun. KDN tak boleh berlembut. Kerajaan kena berkeras! Keras macam anu BABI. Tangkap paria nie, lucut kerakyatan...

  BalasPadam