Sabtu, 26 Mei 2012

Video Bukti PAS Sesat..!

Video dari sahabat massavoice. Demi kuasa dan demi dunia! PAS menggadai agama mereka!

fatwa sesat Nik Najis..Sedarlah wahai orang orang PAS! anda berada ditebing neraka sebenarnya..!


Lu Fikir La Sendiri!

3 ulasan:

 1. assalammualaikumm... saya sbagai rakyat malaysia ni jgk.. awk reka blog ni mmg nk jatuhkan org lain... xde mkna awk fitnah2 k...sy troskn hdup x mgundi pas or Bn pn...sy bnci politik.. sbb skrg ni politik ni org giler kuase...bkn nk prihatin dgan rakyat sekali pn.. awk jge hal awk sbagi org islam ni...awk klu sedar 6ti diakhirat kelak awk rasai la azab cm mna org nya awk ni.. Moge cpat insaf... 1 ayat fitnah bole rosakan sialturrahim antara semua...suka buruk2 org sana sini... k assalammualaikum...

  BalasPadam
 2. Suka Yang cerdik aje.18 Januari 2013 pada 9:46 PTG

  Alaikumusalam.. AWAK DUDOKLAH ATAS PAGAR tu SAMPAI AWAK KURUS KERING...BAGI SAYA Burukkan PAS adalah WAJIB bagi semua orang Islam yang BERAKAL kerana apa lagi yang kurang jelas TENTANG KEMUNAFIKAN PAS dan haya terhadap umta yang telah, sedang dan akan dibawanya?

  MEMANGLAH BAGI SI TAKSUB PAS!!!, OTAK MEREKA SUDAH LAMA DIROSAKKAN OLEH KEPERCAYAAN BAHAWA KETUA MEREKA IALAH ULAMA... YANG TIDAK MUNGKIN BUAT SALAH,WALAUPUN JELAS SALAH?

  AGAKNYA KALAU PEMIMPIN MEREKA BERKATA "DUA HARI LEPAS SAYA SOKONG KALIMAH ALLAH DALAM BIBLE,SEBAB PADA MASA TU MEMANG BETUL BOLEH GUNA TETAPI HARI INI TIDAK SOKONG SEBAB HARI INI TAK BOLEH DAN JANGAN TERKEJUT MUNGKIN ESOK BOLEH PULAK DAN SAYA SOKONG PULAK...perjuangan Islam PAS kira-kiranya bukan ikut hukum tau? la ni kita kira ikut mood "

  PENGIKUT TAKSUB PAS TETAP TIDAK AKAN MERASA APA-APA KECUALI
  "TIPULAH KAMI SEBAB KAMI LAYAK DIPERBODOHKAN SELAMANYA"

  BalasPadam
 3. Dulu Pas kata Nak Lelong Putrajaya kerana Agama
  Sekarang Pas Dah Lelong Agama kerana Putrajaya

  BalasPadam