Rabu, 3 April 2013

Video Keselamatan Warga Lahad Datu Akan Terus Dijaga Dari Keganasan Dalang..!


Kerajaan Barisan Nasional sebuah kerajaan yang amat bertanggungjawab dalam mempastikan keselamatan, keamanan dan ketenteraman hidup rakyat terus terpelihara...! terutama dari dalang yang ingin merosakkannya...!

Operasi Daulat akan tetap diteruskan bagi membina keyakinan penduduk tentang aspek keselamatan walaupun wujud kemungkinan Parlimen dibubarkan dan pilihan raya umum (PRU) ke-13 diadakan dalam tempoh terdekat.
Panglima Angkatan Tentera Jen Tan Sri Zulkifeli Mohd Zin berkata operasi ini memerlukan pasukan keselamatan untuk terus bersiap siaga di Pantai Timur Sabah sehingga tahap keselamatan di paras tertinggi dan saki-baki penceroboh militan Sulu dihapuskan.
"Kita tidak tahu bila PRU.
Di pihak kita, tugas menjaga keselamatan kampung-kampung yang terlibat adalah menjadi keutamaan.
"Ini termasuk anggota kita ditempatkan dan berkampung di kawasan rumah penduduk," katanya dalam sidang media yang turut dihadiri Timbalan Pengarah 1 Keselamatan Dalam Negeri dan Ketenteraman Awam, Bukit Aman, Datuk Abd Rahman Hussin.
Beliau berkata selain menambah anggota yang ada, aset juga dikekalkan di kawasan operasi dan kawasan kampung yang telah dikenal pasti sebelum ini bagi menambah kekuatan pasukan keselamatan.
LU FIKIR LA SENDIRI!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan