Khamis, 4 Jun 2015

Komunis DAPig Tidak Akan Berdiam Diri..!


Musuh Islam akan terus menyerang umat Islam..! 

SHAH ALAM - Pengarah Kolej Matrikulasi Perlis, Nuzrin Nuiman tampil menjawab isu 'salib' yang dikatakan terdapat pada rantai kunci yang diberikan oleh pihak kolej berkenaan kepada pelajar baharu sesi 2015/2016 minggu lalu.

Nuzrin berkata, pihak kolej pada Sabtu lalu telah menerima aduan daripada seorang pelajar yang mendakwa terdapat lambang salib pada rantai kunci kolej.

"Sebenarnya simbol seumpama lambang salib itu digunakan untuk dijadikan tapak untuk melekatkan plate logo Kolej Matrikulasi Perlis.

"Untuk mengelakkan isu ini berpanjangan, pihak kolej telah memaklumkan kepada pembekal untuk menarik balik dan menggantikan dengan kunci rantai yang baharu," katanya dalam satu kenyataan media, hari ini.

Mengulas lanjut, Nuzrin berkata, pada Ahad lalu, pihak kolej telah membuat pengumuman kepada semua pelajar untuk menyerahkan semula rantai kunci yang dibekalkan kepada pihak Hal Ehwal Pelajar (HEP) Kolej Matrikulasi Perlis.

"Proses kutipan balik selesai pada 1 Jun (kelmarin) dan diserahkan kepada pembekal," katanya.

Isu berkaitan lambang salib ini telah menjadi viral di laman sosial sejak petang semalam.

Jangan leka..! terutama yang memegang kuasa..!

Lu Fikir La Sendiri!!!

1 ulasan:

  1. Secara halus meresap.... namun PM Najib tetap juga berdegil...

    Jadi yang di bawah di beri kuasa tidak boleh berbuat apa-apa.

    Jika kuasa semakin di salahguna, terima lah akibat nya kelak. Negara kafirun lain tetap bertegas menjaga etnik budaya mereka konon dalam kebebasan bersuara, hak asasi.

    Cara Malaysia terbalik !

    BalasPadam