Rabu, 24 November 2010

Orang dah tak percaya Anwar – Dr. Mahathir
Orang dah tak percaya Anwar – Dr. Mahathir

KEMAMAN 23 Nov. - Tun Dr Mahathir Mohamad berkata, pihak luar semakin tidak percaya kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim dan dengan itu kerajaan tidak perlu bimbang dan menghalangnya daripada pergi ke luar negara bagi mengelak ketua pembangkang itu daripada terus menghina Malaysia.

Lagipun, kata bekas Perdana Menteri, jika Anwar dihalang ke luar negara, ini akan menimbulkan kemarahan terhadap kerajaan, dan kerajaan akan berdepan dengan pelbagai tuduhan.

"Kita tak patut halang dia keluar negara. Saya tak fikir kita patut takut kepada dia. Kita buat macam itu, orang lagi jadi marah kepada kita, benci kepada kerajaan. Nanti mulalah orang cakap kerajaan itu dan ini," katanya kepada pemberita selepas mengadakan lawatan ke Eastern Pacific Industrial Corporation (EPIC) Berhad di Kemaman Supply Base kawasan Perindustrian Teluk Kalong di sini hari ini.

Baca lanjut di BERNAMA disini

Orang yang ada akal fikiran yang waras pasti bersetuju dengan kata kata negarawan Tun Dr M tersebut...

Buktinya banyak!!! malah kalau orangnya sendiri yang sebelum ini menjadi pagar kepada si pengoyak jubor ni pun dah semakin lantang menyuarakan bantahan demi bantahan, kecaman demi kecaman, makian demi makian kepada pemakan karipap tegar ni...apa lagi yang nak dikata??? orang luar pun tahu nuar sijubor bukan lagi anjing belaan jinak yang boleh diharapkan...bagi mereka anjing baru perlu dicari! anjing baru perlu digilap! anjing yang ada ini dah boleh hukum tembak!!!

Tapi bagi penyokong dan pendokong peliwat tegar ni pasti akan bertakbir dan berzikir bahawa sijuburi ni ada aura@auta yang kuat dan masih kekal dominan, utuh, kukuh dan wangi untuk dipertahankan!!! bagi puak ni kita tak perlu risau kerana jenis kuda belang ni mana ada akal nak berfikir so biar kan dia terjun dengan labu labunya...
muka macam ni pun masih ada orang yang percaya ker...? ceh!!!


Lu Fikir La Sendiri!!!

pss..gambar dari blog sahabat jefry damien dan medan info...tq bro

2 ulasan:

  1. kesian pak sheikh. memalukan diri sendiri di mata dunia. biarkan! biarkan!

    BalasPadam
  2. Anwar akan lebih sasau tahap kronik lepas Konvesyen PKR minggu ni. Khabarnya, dia akan ke luar negara lagi utk mengutuk Malaysia dan mengubati ketagihan jubur jambu untuk hilangkan kesasauannya. Tapi 'ada yg dah bersedia' untuk memalukannya di luar negara tersebut - apa dia? Tunggu dan lihat saja di depan PC dan TV anda!...
    PKR = Pening, Kusut, Rungsing!

    BalasPadam