Khamis, 25 November 2010

PAS...Macam Macam Sesat Ada!!!Awal tahun ini hamPAS melalui murSHITdol hamPAS nya nik najis telah mengumpulkan kuda kuda belangnya di stadium Sultan Muhammad ke 4 Kota Bharu bagi menerangkan isu tuntutan royalti minyak yang didakwa negeri Kelantan berhak mendapatkannya.

Seperti biasa PAS@Parti Ajaran Sesat@Parti Anak Setan akan menggula gulakan kuda belangnya dengan kosmetik agamanya dengan mengadakan solat hajat...

Soal solat hajat tak timbul kerana sebagai orang Islam kita memang digalakkan melakukan solat solat sunat setelah menunaikan solat yang wajib, orang UMNO dah lama buat sebab tu UMNO berjaya menuntut Kemerdekaan, Membangunkan negara malah berjaya memakmurkan negara dan rakyatnya hidup sejahtera.

Kategori rakyat sejahtera banyak...seperti boleh membalun hasil kayu balak, makan tanah orang asli, menantu boleh buat pelbagai projek yang mengenyangkan hingga sendawa kek, rasuah umrah yang dibatalkan dan banyak lagi. Itu sejahtera orang murSHIT!!!

Bagi rakyat terbanyak di negeri Kelantan cukup lah sejahtera sekadar mendapat bekalan air untuk mandi hadas dengan air yang berkeladak seperti teh susu... nak air bersih? tunggu!!! 17 tahun lagi...hark...pttuuiihh!

Sejahtera rakyat Kelantan yang lain bila boleh jadi pelarian pekerja dengan meninggalkan keluarga dan kampung laman bekerja di luar negeri...wow! luar negeri beb!!!

Berbalik kepada isu Stadium diatas...apa yang tak kena dengan acara tersebut?
Cuba perhatikan betul betul gambar gambar ini...
Agak agak apa yang tak kena? Apa yang tak betul? Apa yang sesat nya?kalau diperhatikan betul betul...kan kita boleh nampak saf sembahyang mereka tidak sekata! tidak tegak sebaris mengadap kiblat! kalau tak mengadap kiblat...mengadap mana? ngadap wat? ngadap kuil?

Gila punya penganjur, ikut sedap mu ajer! mu kira tok guru mu jadi imam lari arah kiblat pun tak pe ker? naya jer orang yang khusyuk dan tawaduk sembahyang kerana Allah!!!

Inilah bahananya bila semua perkara termasuk agama nak dipolitikkan... tapi PAS kan apa nak heran sebab macam macam ada!!!

Lu Fikir La Sendiri!!!

4 ulasan:

 1. lelaki ngn popuan pun sekali..xde tabir2..
  Allahuakbar...

  BalasPadam
 2. Ala.... bukan apa pun, cuma nak perbanyakkan kutipan duit derma jihad, banyak dah dikalangan puak-puak hamPAS ni poket kosong lepas PRK Galas....

  BalasPadam
 3. HA,HA,HA,HA,HA,HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA...!!DUNIA DAH AKHIR ZAMAN..

  BalasPadam
 4. Kalau dapat duit royalti tu, mesti lesaplah macam tabung Memali dan entah berapa tabung lagi yang dah lesap.

  BalasPadam