Selasa, 6 Jun 2023

Barua Macai At Work..!

 

Bukan main para barua menjalankan kerja penyembahan..! Kalau bukan sekarang bila lagi? Sejak Kit bergelar Tan Sri dari si bapak hingga la anak masing masing mengasah jarum bagi membuktikan jarum siapa yang paling tajam dan licin yang boleh menyebabkan tuhan politik mereka berair air kesedapan dengan tusukan mereka.

Di peringkat empty, barua lobak, puad lidah dan abdul Aza juga telah menjunjung titah menjilat setiap inci daki komunis DApig Kit bagi di sucikan. Ianya mesti bersih dan suci demi mempastikan arahan komander Mad bingung Pontian kepada ahli ahli ameno yang bersedia di barua dan di macaikan mengundi calon DApig dalam PRN yang bakal berkunjung.

Kira lulus sijil halal la, jadi PAU yang bakal berlangsung mudah untuk membuat ketetapan bahawa mengundi calon DApig ialah satu lagi agenda ABaTakkk puak puak pengkhianat ini.

Kenal? Lu Fikir La Sendiri..!


4 ulasan:

 1. Padan muka pembenci DSAI

  Padan muka pembenci DSZH

  Ha ha ha

  BalasPadam
 2. Bila nak tangkap dan heret Tun Mahathir Mohamad ke mahkamah.. Tun Dr Mahathir Mohamad jika didapati bersalah akan dipenjara 20 tahun ...Kah kah kah..

  Sepandai pandai jadi barua DAP@LeeKwanYew akhirnya sesama sendiri berbunuhan sesama sendiri... Akhirnya hanya sekor Jho Low jadi pemenang... Barua barua DAP@LeeKwanYew berbunuhan... Pada orang Melayu' ini lah iktibar dan pengajaran bila seronok terkinja kinja jadi barua barua kaum mata sepet..!!

  Polis melengkapkan kertas siasatan terhadap Mahathir bersabit kes penghinaan institusi diraja.

  Polis melengkapkan kertas siasatan terhadap Dr Mahathir Mohamad berkait dakwaan menghina institusi raja.

  Barua vs Barua DAP@LeeKwanYew makin hottt, makin panassss dan makin mengelegakkk..!!

  Kasi tepokkkkk satu kalii...!!! Angkara sekor Jho Low semua Melayu' berantakan berbunuhan PRU 14 dahulu. Jho Low sampai sekarang lepas be as kaya raya sambil ketawa dengan kaumnya tengok barua barua Melayu' DAP@ LeeKwanYew berbunuhan sesama sendiri..!!

  Akhirnya Jho Low yang Menang.. Sekor Jho Low sedang ketawa tepok tangan smbil terbahak bahak guling guling macam babi bersama kaum mata sepetnya di Malaysia Dan tuan besar mata sepet di Singapura... Kikiki

  Haaahh tepokkkkk...!!

  Zety Dan Taufik Ayman serta Nik Faisal pun boleh tumpang tepok tangan.... Barua DAP@ LeeKwanYew ini juga akhir nya berantakan dan berbunuhan sesama sendiri..

  haah tepokkk lagi..!!

  kah kah kah

  Setiausaha Polis, Noorsiah Saaduddin, berkata kertas siasatan itu akan dirujuk kepada Jabatan Peguam Negara minggu depan selaras peruntukan undang-undang.

  Saya ulangggg...!!

  Sepandai pandai jadi barua DAP@LeeKwanYew akhirnya sesama sendiri berbunuhan sesama sendiri... Akhirnya hanya sekor Jho Low jadi pemenang... Barua barua DAP@LeeKwanYew berbunuhan... Pada orang Melayu' ini lah iktibar dan pengajaran bila seronok terkinja kinja jadi barua barua kaum mata sepet..!!

  Maka mulai Jun 2023 ini wahai Melayu sekelian...

  June 2023 ini maka kesemua saki baki barua DAP@LeeKwanYew yang masih ada mesti dilingkupkan kesemuanya secara total..!!

  #lingkupkanbaruaDAP@leekwanyew

  BalasPadam
 3. Mencari Negeri Kedah Lama.

  Tidak mustahil Pakatan Harapan akan tumbang di Pulau Pinang...

  Kebangkitan rakyat mampu menjadikan peralihan kuasa daripada DAP-Pakatan Harapan (PH) kepada Perikatan Nasional (PN) sebagai sebagai sesuatu yang boleh berlaku pada PRN nanti termasuk di Pulau Pinang.

  Perkara tersebut yang didakwa tidak mustahil berlaku kerana terdapat ramai pengundi bukan-Islam, hakikatnya telah berubah dengan perkembangan politik mutakhir ini.

  Para pengundi dalam kalangan bukan-Islam telah semakin musykil dengan PH yang dirasakan mereka telah berbohong kerana berpakat dengan Umno-Barisan Nasional (BN).

  BalasPadam
 4. Mana mana pemimpin yang rapat dengan Tun Mahathir pasti melingkup di PRN ...

  Stay away from Toxic Tun Mahathir..

  Proklaimanasi Pantekkk

  Pulau Batu Putih selamber saja dia pi gadai kat anak Lee Kwan Yew

  Stay away from Toxic Tun Mahathir

  Jangan jaja nama Tun boleh melingkup semua nanti...

  No Boboi No PejWang

  #StayawayfromTun

  BalasPadam