Rabu, 29 Ogos 2012

Bau Burit Mah Menyebabkan Mad Sabu Tak Tarik Balik Dah..!

Tengok syok menenggek..mana boleh tarik balik..! Siapa tak kenal Mad Sabu dengan skandal sex bilik 121 yang mendapat naungan dari Tok Garu sesatnya Nik Najis...walaupun dibuktikan dengan tangkapan, dengan audio curangnya bersama bini orang namun kalau dah tok garu kata bersih lagi suci..selamatlah di dunia yang sementara ni si Mad Sabu...


Timbalan Presiden PAS Mohamad Sabu menafikan menarik balik kenyataan berhubung isu pembentangan usul perlaksanaan hudud di Parlimen selepas mendapat tekanan.

Beliau bagaimanapun menegaskan isu membentangkan usul itu sekiranya Pakatan Rakyat berjaya menawan Putrajaya tidak timbul dalam wawancaranya yang disiarkan semalam.

Harian berbahasa Cina Sin Chew Daily hari ini mempertahankan tulisannya dengan mendakwa pemimpin PAS itu menukar kenyataan selepas mendapat tekanan daripada rakan-rakan dalam Pakatan.


Jenis takde akhlak macam ni yang PAS pilih jadi pemimpin..huhuhu!

Lu Fikir La Sendiri!!!

10 ulasan:

  1. JENIS KAKI BETINA MCM MATT SABU NI MANA MINAT HUDUD, TP SBB NK UGUT ORG ISLAM SUPAYA BG UNDI PD PAS JD HUDUD TU KENA JD MODAL JUGAKLAH.. CELAKA PUNYA PAS!

    BalasPadam
  2. bulu pun lekat kat gigi....cibai punya mat sabun

    BalasPadam
  3. Hahahaha...orang macam ni Pas lantik jadi pemimin tinggi..betul la bangang orang2 yang menyokongnya..betulah kata orangg duit nuar mengatasi segalanya..yang terikat dengan pengaruh hudud ni cuma orang kampung yang ( maaf orang veteran )..orang terpelajar dalam pas dan orang muda saya pasti majoriti tak minat dengan hudud..bukan menolak hukum islam sebenarikut cakap Tun Mahadir

    BalasPadam
  4. tadak pulak si datuk harun din menasihatkan kepada mat sabu agar menjadi manusia berakhlak. sebagai pejuang islam mestilah berakhlak mulia dan tidak berbohong serta bercakap perkara yang lucah. apakah sidatuk harun takut kepada mat sabu ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haron Din
      Air jampi bolehla

      Padam
  5. blog yang penuh dengan syaitan..sebab takut kalah pilihanraya sanggup suruh syaitan xde akhlak mcm korg ni tabur fitnah sejahat-jahatnya.. sementara nak suruh org2 yg korang fitnah ni bertaubat, korang fikirla sendiri kedudukan korang di akhirat nanti..

    BalasPadam
  6. mat sabu berok matyer.....mcm haramjadah....

    BalasPadam
  7. ko memang taik burit leeee budak..nk masuk neraka bkn susah bro ko sokong jee pemimpin yg tolak hukum ALLAH.Nanti dgn ko dgn pemimpim ko ALLAH tolak ko org semua masuk neraka. Jangan le ko org mati dlm kufur kerana tolak hukum ALLAH.Taubat leee bro sementara ALLAH bagi kesempatan.jgn lee bersekutu dgn pemimpim yg tolak hukum hudud.... >> lu pikir lee sendiri

    BalasPadam
  8. Yg ALLAH larang tu adalah haram.Yg ALLAH suruh tu ada lah halal Yg bini2 pemimpin ko org tu tak tutup aurat sape suruh.nak umpat org tgk lee diri sendiri.ko org semua pakai mazhad baru kee...... mazhad iman al-Najid....Mungkin iman al-Najid dh terima wahyu kot.. dh ada kitab baru.Tu yg tak nak pakai AL-quran lagi.. Ada pulak ayat dkm kitab baru..berbunyi..."perempuan yak payah tutup aurat""istimewa nya bini2 para pemimpin"..wow kelas lee kitab baru iman al-Najid...nk oder ngan sape.....

    BalasPadam
  9. cari pun dalam laman burit,hampa pun kaaaaaaaaki burit.

    BalasPadam