Selasa, 28 Ogos 2012

Harun Taib Pulak Bakal Disihir..?

Apa pulak sihir sihir ni..! dahsyat puak pembangkang berpolitik dalam negara hari ini, ini semua bahana apabila bertuhankan Anwar Ibrahim dan kuncu kuncu Tok Tok garu nya dalam PAS yang sibuk nak menentukan qada' dan qadar masing masing.

Itu sebab kedengaran isu sihir sesama sendiri didalam PAS yang boleh dibaca di pasberuk disini. dan bagaimana Anwar begitu mengimani dukun, bomoh dan pawang dalam misi gilanya yang kemaruk nak menjadi Pieemmm di theunspinners. disini.

Kalau mengikut teori berpolitik puak puak haram ni, mungkin selepas ni Harun Taib pun akan disihir kerana kenyataan beliau dibawah ni..

Hayat politik Nasharudin Mat Isa yang sebelum ini kelam selepas ditekan hebat golongan 'Anwarinas' kini sedikit 'bercahaya' apabila Ketua Dewan Ulama Pas, Datuk Harun Taib menegaskan bekas Timbalan Presiden Pas itu masih relevan.

Ia merupakan sokongan terbuka pertama yang diterima Nasharudin daripada pucuk pimpinan Pas selepas banyak pihak dalam parti itu termasuk Presiden, Datuk Seri Abdul Hadi Awang sendiri mengambil pendirian seolah-olah Ahli Parlimen Bachok tersebut sudah tidak penting.

"Saya sudah cakap dari dulu lagi, Nasharudin masih relevan. Beliau bekas Timbalan Presiden dan meskipun tidak terpilih pada muktamar lalu, Nasharudin masih mampu menyumbang kepada perjuangan Pas," katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia di sini hari ini.

Mesti lepas ni blogger gila pembangkang terutama blogger Anwar yang berjubah yahudi PAS akan buat undian sama ada bersetuju atau tidak Harun Taib disihir..!

Lu Fikir La Sendiri!!!

Tiada ulasan:

Catat Komen