Rabu, 26 Jun 2013

Betina DAPig Ini Jelas Menolak Islam..! PAS Setuju?


Sikap dan pendirian DAPig terhadap Islam hari ini dibugarkan lagi dengan kenyataan biadap lagi kurang ajar betina Teresa Cork Ahli Parlimen Seputih.

Kenyataan betina DAPig ini..

Ahli Parlimen Seputeh Teresa Kok menyatakan pendirian beliau tidak bersetuju untuk menjadikan agama Islam sebagai agama rasmi.

Kenyataan tersebut dikeluarkan oleh Teresa dihadapan Hakim Siti Khadijah dalam perbicaraannya terhadap Utusan Melayu (M) Bhd di Mahkamah Tinggi Jalan Duta hari ini.

Ketika perbicaraan, Peguam Mohana Kumar yang mewakili Utusan menyoal Teresa samaada beliau bersetuju ataupun tidak pewartaan agama Islam sebagai agama rasmi Persekutuan oleh.

"Tidak setuju," kata Teresa.

Teresa yang diwakili oleh Peguam Sankara Nair kemudiannya kerap membantah soalan-soalan seterusnya yang diajukan kepadanya.

Saman Teresa terhadap utusan difailkan pada Februari 2009 ekoran dakwanya Utusan mengeluarkan kenyataan berbaur fitnah keatas dirinya.

Soalnya bagaimana pulak dengan pendirian sekutu rapatnya hamPAS? Setuju?

Lu Fikir La Sendiri!!!

4 ulasan:

 1. PAS - Parti Angguk Sahaja....

  BalasPadam
 2. Itu lah sebabnya kenapa lebih banyak DAP yang menang dari PAS atau PKR. Tak tau lah, sampai bila lah puak2 melayu munafik ni nak paham2 perjuangan DAP ni.

  BalasPadam
 3. Sekarang Pas lagi tak boleh angkat muka ,kerana banyak kerusi yg mereka menang adalah hasil subsidi undi Cina DAP.

  BalasPadam
 4. tunggu apa komen Husam Syahid.

  BalasPadam