Jumaat, 2 Mei 2014

Kebiadapan Memuncak ~ Kesabaran Di Pijak Pijak..!


Semakin biadap..! kurang ajar yang semakin meluap luap..! Soalnya sampai bila Kerajaan mahu membiarkan perbuatan terkutuk ini berleluasa..! bertegas la kerajaan…! nak tunggu negara ni huru hara ke..! 


Kredit kepada Empayar Pemuda

Lu Fikir La Sendiri!!!

1 ulasan:

  1. Herannya aku! Apahal si CinaRASISBABIGENGKONGSIGELAP boleh dibiaqkan MENGHINA polis sesuka hati! Kalau kat Barat -jgn. harap bangsa PENDATANG termasuk si Cina, nak kurang ajaq mcm. ni kat polis Barat! Kat Barat, bukan main jadi PENAKUT!

    Inilah akibat mereka pikiaq kita BUMIPUTERA Islam/Melayu, takut kat mereka-mcm-KULI, kat Tanah Melayu, pusaka nenek moyang kita dr. sebelum dijajah si KAPIR LAKNAT Barat-ZIONIS dan mana-mana puak pendatang KAPIR yg. asalnya dibawa si PENJAJAH buas tu!!

    Dan aku juga salahkan si pemimpin Islam/Melayu LIBERAL/GAY, yg. asyik MENJILAT undg-undg SAMPAH "demokrasi-hak asasi" si KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS; sampai polis/pekerja JPA Islam/Melayu kita pun sampai boleh diHINA serta diperangkap dgn. rasuah, sesuka hati oleh GENG KONGSI GELAP yg. merupakan ejen KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM, dan tuan penaja mereka dr. Barat-ZIONIS!

    Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

    BalasPadam