Selasa, 20 Mei 2014

Ram Bukan GAY Cuma Sayang GAY..!


Mangkuk ni bukan main kuat menafikan dia GAY..! tapi dia buat buat lupa yang dia dan rakan rakannya adalah pejuang dan pembela GAY sedunia..! Jadi apa bezanya..! Bukan GAY tapi sayang dan cintakan GAY..! pttuuiihh..!

Kempen pilihan raya kecil Bukit Gelugor memasuki fasa baru apabila isu sekitar pilihan seksual calon DAP Ramkarpal Singh dibangkitkan.

Presiden Parti Cinta Malaysia (PCM) Huan Cheng Guan menyuarakan perasaan ingin tahunya terhadap gambar lelaki berotot yang dimuat naik ke Facebook Ramkarpal.

“Kenapa Ramkarpal memuat naik banyak gambar lelaki berotot di FB dia.

“Dia sudah 38 tahun dan belum berkahwin, kamu tak rasa ada yang tidak kena berhubung perkara itu,” katanya kepada pemberita semasa turun padang di Island Glades pagi ini.

Berang dengan sindiran itu, Ramkarpal menafikan beliau seorang homoseksual dan berharap untuk mencari pasangan hidup segera.

Menyifatkan sindiran itu sebagai “tidak masuk akal”, peguam itu menyatakan kekesalannya terhadap lawannya yang menggunakan taktik sebegitu.

Tak pulak dia beriya iya nak menyaman Huan..! Jenis macam ni kalau dia GAY pun kita dah tak heran..! dah keyakinan dan kepercayaan dia begitu..! itu sebab dia perjuangkan..!

Lu Fikir La Sendiri!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan