Sabtu, 3 Disember 2022

Kabinet Baru TIpu@ Kabinet Penipu Baru..!

 


Huhu..! Bukan kita yang cakap, ini Timbalan Presiden dia yang cakap. Tapi boleh di baca setelah kutu dapat jawatan menteri sebagai menteri ekonomi tentunya nada, naratif dan penipuan baru akan di rancakkan oleh Rafizi selepas ini. Jenis penipu ni mana ada maruah. Jenis cakapnya yang tidak boleh di pegang dan janjinya tidak boleh ditunai. Pengkhianat la katakan.


Di Malaysia ni, tak payah mandi bunga di mana mana sungai untuk menyucikan diri. Cukup di sucikan oleh mereka yang memegang tampuk kuasa. Selepas ini hakim dan pendakwa raya akan termasuk telur ke dalam kerandut apabila berdepan dengan seorang Timbalan Perdana Menteri. Rakyat cukup maklum kenapa Anwar memerlukan Zahid disitu, ianya tidak lebih untuk memperkukuh dirinya agar terus memgang tampuk kuasa dengan sokongan Zahid dan GPS di Sarawak. Kalau itu maknanya kerajaan ini bukanlah kerajaan Perpaduan seperti mana yang dinyanyikan. Ianya kerajaan yang mereka bentuk dengan berlindung di sebalik titah Agong dengan nama kerajaan perpaduan. 


Siakap senohong gelama ikan duri, bercakap bohong lama lama jadi Perdana Menteri dan Menteri..! Matlamat akan menghalal kan cara. Cara betul atau salah itu bukan persoalannya. 

Kabinet memang baru dibentuk tapi dalamnya tetap mangkuk mangkuk lama..!

Siapa? Lu Fikir La Sendiri..!1 ulasan:

  1. Anwar nak jadi MoF sbb ada duit 500 note dan 1000 note sekeping sekeping untuk sah diniagakan semola.... jumlah nya ratus bilionn

    Note RM 500 dan RM 1000 banyak di simpan di Singapura...

    Dari dolu lagi dah habaq dah..!!

    Mana mana pemimpin yang baik dengan Singapura wajib dicurigai dan wajib diawasi...!!

    BalasPadam