Khamis, 8 Disember 2022

Reti Bahasa Ke Pengkhianat & Barua..!

 


Sejak malam tadi puak barua pengkhianat bukan main menjual kononnya perselingkuhan haram tajaan cikgu dan anak muridnya telah di terima oleh rakyat dan pengundi. Dengan jumlah kemenangan yang sedikit di Tioman dan kekalahan besar di Bagan Serai sebenarnya bukti penolakan rakyat@pengundi kepada gabungan iblis PH dan BN.

Itulah gambaran penolakan pengundi dalam PRN yang bakal berlangsung tak lama lagi. Itu juga lah gambaran sebenar bahawa rakyat sebenarnya mahukan kerajaan yang bersih dan mengutamakan rakyat..! bukan mengutamakan puak dan suku sakat jahanam demi melampiaskan nafsu serakah kuasa di kalangan mereka.


Barang rosak macam ni macam mana rakyat nak terima, orang UMNO sendiri pun tak sabar sabar nak buang perosak ni dalam pemilihan akan datang. Cukup lah menunggang parti demi menyelamatkan diri. Ahli dan rakyat sebenarnya semakin meluat dan benci melihat jenis takde maruah dan penjual harga diri ini berlagak suci menggadai kesucian parti.

Ahli dan rakyat perlu bangkit menolak unsur kotor dan jijik yang melekap di pentas kepimpinan parti demi mempastikan parti yang berjasa ini di terima kembali menerajui kerajaan agar kehidupan rakyat terus terpelihara, selamat dan bermaruah kembali.

Kalau tidak? Lu FIkir La Sendiri..!Tiada ulasan:

Catat Ulasan