Ahad, 24 Jun 2012

Bravo PAS Maju Setapak Lagi...DAP Bukan Lagi Sekutu Tapi Tuhan!


Sejak meneguk air kangkang DAPig..hamPAS berusaha sedaya upaya untuk menjadi hamba DAPig yang paling taat dan setia! bagi PAS! DAPig adalah segala gala..Hidup PAS kerana DAPig, Perjuangan PAS kerana DAPig malah mati PAS pun kerana DAPig..!

Itu sebab apa jua yang PAS lakukan sekarang mestilah bersandar kepada kehendak dan suruhan tuhan politik mereka DAPig..! cuba saksikan..-


Anwar tu dah namanya BABI..jadi tak heran lah kalau bergelumang dengan perkara perkara haram! aktiviti kegemaran dia pun satu dunia tahu! benda haram ni dah jadi resam bagi Anwar. Apa nak heran! Cuma nampaknya hamPAS juga tak mahu ketinggalan melibatkan diri dalam hal hal haram ni..itu sebab halal dan tak halal boleh campur! boleh kautim! 

PAS pun sejak ditubuhkan pun memang dah haram! haram kerana membawa perpecahan umat yang pada waktu itu bersatu padu dibawah satu wadah iaitu UMNO..maka kewujudan PAS sendiri dah haram! tak heran kalau semakin tua dan semakin uzur PAS sekarang ini maka ia semakin membuktikan kepada dunia bahawa PAS memang haram..lebih jelas PAS memang HARAM JADAH!

Bagi DAPig..PAS hanya alat! hanya batu loncatan! hanya anak Haram seperti mana gambar kat atas tu..!!!

Lu Fikir La Sendiri!!!

3 ulasan:

  1. PAS: Menghancurkan Islam Bersama DAP

    BalasPadam
  2. HAPUSKAN DAP/PAS/PKR JAHANAM TU..JGN UNDI MEREKA..KESAL MENANTI TAK GUNA..PARTI HARAM JADAH..LEE IKAN YU/NIK AJIS/LIM CUNT ENG/NUAR BABI KALU MATI..AKU BUAT TIGER SHOW/BEER PARTY DI KUBUR MEREKA.BUAT TEMPAT MAIN BUNTUT/PUKI DI ATAS KUBUR MEREKA.

    BalasPadam
  3. DLM FUCKATAN JEK HARAM JD HALAL BROO..DH DPT KEREDHAAN DR BAPAK KAPIR KEHKEHKEHKEH

    BalasPadam