Ahad, 29 Mei 2011

Hantu Mak Lampir Ditemui Dibeberapa Negeri...


Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) diminta memantau kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) dan Parlimen yang mempunyai terlalu ramai pengundi didaftarkan berbanding jumlah penduduk, bagi memastikan tiada penyelewengan terhadap pendaftaran pengundi.

Naib Presiden Umno Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata pemantauan yang dilakukan oleh Umno mendapati parti pembangkang mengatur daftar pengundi di kawasan tertentu demi kepentingan mereka sendiri.

"Kita mahu hanya pengundi di kawasan itu sahaja yang mengundi bukan pengundi yang 'dihantukan' jadi pengundi hantu," katanya kepada pemberita selepas merasmikan persidangan perwakilan Umno Bahagian Kota Melaka di sini.

Ahmad Zahid, yang juga Menteri Pertahanan, berkata tindakan mengatur daftar pengundi itu dikesan di Pulau Pinang di mana pengundi yang tinggal di kawasan pulau sengaja didaftarkan di kawasan tanah besar dan strategi itu didapati telah menular ke Perak, Selangor, Negeri Sembilan dan Melaka.

Selama ni bukan main kuat lagi menuduh BN ! rupanya rupanya puak haramjaddah PKR, PAS dan DAPig ni la yang menjadi hantu! patut lah suka sangat dengan pengundi hantu! sebab mereka yang sebenarnya membuat kerja hantu tu...!

Lu Fikir La Sendiri!!!

1 ulasan:

  1. Sila baca jugak blog saya pasal YB Khassim Baba ADUN Lembah Jaya

    BalasPadam