Khamis, 22 Ogos 2013

Timbalan Menteri Paria Diminta Letak Jawatan...!


Aku kali ini malas nak beralas nak berlapik..! asyik nak jaga hati orang jer..! tapi siapa yang nak jaga hati umat Islam dan Bangsa Melayu? keling paria ni dah semakin melampau..! masaalahnya kenapa Najib lantik paria ni menganggotai kabinet? apa yang menyebabkan Najib terjelir jelir lidah mahukan paria sekor ni? 

Apa kata Zahid..


Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, P. Waythamoorthy dinasihatkan supaya berhenti daripada menjawat jawatan dalam pentadbiran kerajaan sekiranya mahu memberi kenyataan berhubung perkara di luar bidang kuasanya.
Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi juga mengingatkan beliau supaya tidak mencampuri urusan polis tetapi menumpukan kepada bidang kuasa sendiri iaitu menguruskan hal-hal berkaitan Barisan Bertindak Hak-Hak Hindu (Hindraf).
"Saya cadang dia berhenti jadi timbalan menteri kalau nak cakap mengenai perkara luar bidang kuasanya, beliau kena faham kasut mana dipakai dan rumah mana dia duduk.
"Jangan ingat yang beliau masih pemimpin badan bukan kerajaan (NGO), beliau bukan pemimpin Hindraf lagi. Jangan campur tangan dalam kerja polis, polis kita bukan jenis yang suka-suka menembak tanpa mengenal pasti sasarannya (trigger happy)," katanya kepada pemberita di sini hari ini.
Beliau berkata demikian sebagai mengulas kenyataan Waythamoorthy yang mempertikaikan tindakan polis menembak mati lima penjenayah di Pulau Pinang.
Kalau dah anggota Kabinet sendiri menempelak paria ni, agak agak Najib reti tak?
Baca kupasan justread-disini
Lu Fikir La Sendiri!!!

5 ulasan:

  1. Aku sokong menteri KDN nya statement tu. Basoh kao-kao malaun ni sampai jadi putih melepak. Klorok kasi tarok......

    BalasPadam
  2. tok jib, tak terasa ke?....

    BalasPadam
  3. zahid mcm ni la anak jantan

    yg lain sonyap je takde telurrrrza

    BalasPadam
  4. pm najib x de maruah lantik pr jd tim menteri. Lawan Najib aku cadangkan geng umno yg cerdik lawan geng bodoh pm

    BalasPadam
  5. Salam tuan, mohon tuan pautkan link blog saya , http://no2azeezrahim.blogspot.com/ . Dan link blog tuan saya telah pautkan di blog saya. Terima kasih.

    BalasPadam