Ahad, 30 Disember 2012

Kenapa Pulak Asri Wahabi Meroyan Dengan Rosmah..?
Kita semua tahu bahawa buku biografi Datin Seri Rosmah setebal 164/165 muka surat akan diterbitkan dan dijual dengan harga RM150.00 bulan depan. Antara sebab buku ini dikeluarkan adalah bertujuan bagi menjawab segala tuduhan, fitnah dan salah tanggapan yang di momok kan oleh puak pakatan haram demi meraih sokongan politik kotor mereka.

Soalnya..kenapa pulak puak wahabi takut dengan kelahiran buku yang bakal menjawab segala tuduhan dan fitnah jahat pembangkang? Macam mana pulak puak wahabi tahu bahawa isi kandungan buku tersebut tidak mempunyai nilai ilmu dan membazir semata? Apakah puak wahabi tidak mahu mendengar segala jawapan yang bakal memberikan pemahaman sebenar agar ummah tidak terpesong dan termakan dengan segala tohmah? 

Atau apakah puak wahabi takut bahawa segala tipu daya, fitnah dan pembohongan puak pembangkang ke atas Datin Seri Rosmah akan terbongkar? Puak wahabi cuba nak menutup fitnah atau cuba menutup siapa yang menabur fitnah? Puak wahabi ada kena mengena ke..? ker..? ker...?

Lu Fikir La Sendiri!!!

5 ulasan:

 1. Uztaz ni ingat dia tahu semua perkara, macam dah riak aje. Semua nak komen, lantak pi la orang nak tulis buku ka, nak beli buku ke. Hang tak mahu baca dan tak mau beli hang punya pasal la. Ini yg uai kata ustaz bodo yg macam ni la.

  BalasPadam
 2. ikut suka aku lah. nak beli atau tidak... duit aku , aku punya pasal lah... ada akukesah

  BalasPadam
 3. ish2 ulamak ijazah palsu pembawak wahabi ni memang dasattt..dia pikir perangai gila glamer gila kuasa gila duit gila dunia dia tu orang tak boleh nampak...apa lahhhhh nasib org2 Islam kat Malaysia ni ramai sungguh ulamak2 yg mcm ular..
  - Budak Gorgon

  BalasPadam
 4. Aku rasa la..ustaz ni pun ada tulis buka jg..agak2 buku yg ditulisnya tak laku kut...bg free pun aku xnak...sbbnya..perangai dia memg hodoh pun..klau dia ok...aku beli lah.bolih jg buat sbagai rule model.tp..sebaleknya..hahahah

  BalasPadam
 5. WA PUNYA LUIT WA PUNYA SUKAK LA!! APASAT LU MAU KONTRO APA BALANG WA MAU BELI?!!!

  Leng Chye- hensem boy Taiping mali.

  BalasPadam