Isnin, 25 Julai 2011

Arak + Babi = Nik Najis..



Jom Pakat Jentik Telinga Dan Tampar Muka Bangsat Nik Najis..! Pttuuiihh!

MurSHITdol hamPAS...hahahaha...sah SESAT!
Haram + Haram = Haram Jaddah!!!

Lu Fikir La Sendiri!!!

3 ulasan:

  1. Semoga Allah pelihara Nik Aziz dan Putra Merdeka

    BalasPadam
  2. Habis la macam ni, VIDEO TRUTH THAT CANNOT BE COVERED - PART 2!! dah keluar pulak!!! Sila pergi ke link ini:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=isuDA_9aDT4

    BalasPadam
  3. sudah2lah wahai Nik Aziz oooii bagi ceramah mengarut, merapu macam ni. takkanlah sampai nyawa nak sampai ke halkom pun masih nak merendah-rendahkan darjat "KEKASIH" Allah.

    kalau Rasulullah saw. Nik Aziz boleh kata begitu, jadi tak heranlah kalau dia cop org UMNO kafir. habis dgn siapa nanti dia nak mintak syafaat?

    oops lupa pulak, kan ke Nik Aziz ada cop Tuhan pun samseng yg mencarut ...

    BalasPadam