Ahad, 10 Julai 2011

Gambar Paling Cun Dalam Siri Pemberontakan...!






















Come In peace apanya...! yang ko datang ke kumpulan pemberontak tu kenapa? maknanya nyonya tua ni pemberontak! pemberontak nak huru hara kan negara! itu kan jahat namanya!!!


Apa punya bodoh nyonya DAPig komunis ni...! kan dah basah.... wakakakaka!!!

Lu Fikir La Sendiri!!!

10 ulasan:

  1. KO YANG BODO TAK LEH NAK AJAR!
    MALU LA PD NYONYA TUA TU, DAH TUA PUN PANDAI MENILAI YG BERSIH DGN YG kotor.

    KO YG PENGOTOR, BILA NAK BERSIH?

    BalasPadam
  2. Her ass got kicked for being unable to understand simple instruction.
    Bersih je tak cukup.
    Hati mau SUCI.

    BalasPadam
  3. Huyo..backup nyonya tua ni le..nyonya ni mak chinadoll yg disuntoi Anwar ye..ke mak mertua ko..nyonya ni bangang..dah nak mampos xsedar diri..hidup kat Malaysia cukup bertuah..cuba hidup kat China..

    BalasPadam
  4. hahah..kelalo btul..siap simpan dlam botol lagi air pancut fru tu..nak buat kenangan untuk anak cucu kot..

    BalasPadam
  5. 1.21am - mak kau ke tu..marah sangat kau kat putra..aku agak kau ni mmg pembersih la.. cuba kau fikir sejenak...
    -mak kau beranakkan kau kat mana?
    -kau sekolah kat mana?
    -kau dapat diploma,degree dan master kat mana?
    -kau kerja kat mana?
    -jikakau sakit nak hantar kemana?
    -jika kau mampos lagi baikla...
    tak tahu diuntung kau ni.

    BalasPadam
  6. Dah Tua pun Bodoh

    http://www.youtube.com/watch?v=PXs_NHS0Egk&feature=related

    BalasPadam
  7. ada kalanya kerajaan mesti tegas!!!! bukan saja2 nk berkeras. bukan x kasi berdemo. ni bila dah kasi buat kt stadium ada yg kata ok ada yg kata nk buat jugak kat jalanan. jadi terimalah apa yg akan belaku. kesian org yg berniaga...

    BalasPadam
  8. Bersih itu bahalol dan tongong

    BalasPadam
  9. Hahaha....Anggun...ko tu bersih sangat ker??? Ko tau ker demo bersih untuk aper? Mmg la niat nak 'membersih' tapi membersihkan jubor Nuar yang sekarang ni kepanasan kene 'suntut' balik dengan Saiful..hahaha...

    Menikam orang pandai Nuar tue...depan belakang ditibainya...Si Saiful buat report jer lari tercirit2 ke kedutaan Turki, kata ada orng nak bunuh dia..hahaha..lawak2...time kene dakwa ada pulak geng penjilat jubor mcm si Anggun yang backup...

    Haha..esok tgk la si Nuar Jubor tu datang mahkamah ker x? conform datang berbalut tote...ehh silap..berbalut tengkuknya...hahaha pastu buat alasan sakit nak mintak MC nak tanggguh perbicaraan

    ANGGUN oiii..ada otak lu fikir la sikit...saper yg untung bila pembangang (bukan pambangkang ek) buat demo Bersih tue??

    X lain x bukan untungnya kat Nuar Jubor jer...ko jer bangang yang x nampak2 mainan Nuar Jubor penutuh Chinadoll...


    Bersih sangat ker pambangkang kat Malaysia ni..Kes seleweng duit, kontrak ADUN Seri Kembangan, sampai Teoh Beng Hock terpaksa commite succide, pasal pasir, pemilihan PKR..Bersih ker Anggun oii..klu nak disenaraikan penyelewengan pembangkang banyak lagi la..x muat pulak ruangan komen ni...

    hahaha..Anggun...Angggun...teruskanlah menjilat pembangkang pujaan hati kaou tu..sikit aku dan rakyat Malaysia keseluruhan x heran lah...ko tunggu PRU 13 nihh...karamlah parti pembangkang kesayangan ko tue...dasar totok pembangkang yang bangang....

    BalasPadam