Jumaat, 29 Julai 2011

Guan Eng Berebut Coli & Seluar Dalam Mummy Foo

Nampaknya dua beranak berebutkan mummy foo...mummy foo ialah gundek bapak CM Penang komunis ni, hubungan haram jaddah kit siang jelas tidak disenangi oleh guan eng sejak awal lagi..

Pusat Khidmat Kaunter Jabatan-jabatan kerajaan di Kompleks Tun Abdul Razak (Komtar) di George Town hari ini kecoh apabila seorang peniaga barangan kulit cuba menaiki lif untuk ke pejabat Ketua Menteri dengan membawa dua pasang pakaian dalam untuk diberikan kepada Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng dan Setiausaha Politiknya Ng Wei Aik.

Peniaga yang dikenali sebagai Mohamed Ghani Abd Jiman Ghani, 42, yang juga pengerusi Pertubuhan Suara Anak-Anak Malaysia, membuka bungkusan plastik yang mengandungi dua pasang seluar dalam dan coli bercorak harimau ketika ditahan oleh pengawal keselamatan di hadapan pintu masuk lif.

Beliau berkata pakaian dalam itu adalah sebagai hadiah kepada kerajaan negeri yang didakwanya tidak berlaku adil, tidak telus kepada rakyat dan telah menindas beliau kerana tidak memberikannya semula tapak niaga di tingkat tiga Komtar.

"Pakaian dalam yang bercorak harimau itu sesuai untuk diberikan kepada mereka berdua yang dilabelkan sebagai tarzan kerana kerajaan negeri ini adalah pembohong dan menipu rakyat," katanya kepada pemberita di sini hari ini.

Dah dasar komunis...segala apa yang menjadi kepunyaan orang akan menjadi hak mak bapak komunis ni punya...! Melayu Penang dah lama asah parang...! tunggu...!

Lu Fikir La Sendiri!!!

Tiada ulasan:

Catat Komen