Rabu, 14 September 2011

Luncai Terjun Dengan Labu Labunya...Biarkan!!!Menurut laporan akhbar China Press hari ini, Namewee mendapat panggilan dari Jabatan Perdana Menteri pada Sabtu lalu bagi mengesahkan pertemuan berkenaan, bagaimanapun tarikhnya masih belum ditetapkan.

Namewee dipetik berkata beliau akan bercakap mengenai cabaran, masalah dan pengalaman yang diharunginya bagi memohon geran kerajaan bagi menghasilkan filem.

"Saya mahu beritahu beliau bahawa saya telah melalui banyak kesilapan yang tidak sepatutnya... saya harap beliau akan menyokong filem ini dan juga filem terbitan tempatan yang lain," katanya.

hebat...! jangan ditangisi dan jangan la dipujuk rayu akan pertemuan tu...! sebab setakat ini PM tak mendengar dan mengendahkan akan keluh kesah orang melayu yang rasa benci, meluat dan terhina dengan sikap si babiwee tu!

banyak dah diperkatakan baik dalam tulisan mahupun lisan akan biadap dan kurang ajarnya budak cina komunis ini...tapi kalau dah PM nak jumpa jugak...macam dia pernah cakap dulu...itu hak dia!

Lu fikir La Sendiri!!!

Tiada ulasan:

Catat Komen