Isnin, 26 September 2011

PRU 13...Ismail Sabri Mesti Ditumpaskan Di Bera!


Nampaknya cina cina komunis DAPig yang menerajui bidang peruncitan semakin gelisah! semakin parah!

Melayu sudah tau menggunakan kuasa beli mereka yang besar! melayu sudah sedar akan pentingnya bidang peuncitan tidak dimonopoli oleh satu kaum sahaja!!!

Ini Menteri mesti kasi kalah! Ini Menteri mesti kasi nyah!!! Apa lu ingat ini Menteri sampah macam lu ka? Apa lu ingat ini Menteri takut ka? Apa lu ingat Melayu bodoh ka?

Lebih banyak Kedai 1Malaysia akan dibuka di seluruh negara termasuk di daerah-daerah bagi membolehkan orang ramai mendapat bekalan barang-barang keperluan dengan harga yang murah dan berpatutan.

Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata pihaknya sedang mengenal pasti lokasi yang sesuai bagi mewujudkan kedai-kedai tersebut.

"Sebanyak 60 buah kedai seumpama itu akan diwujudkan di seluruh negara tahun depan, tiga daripadanya akan diwujudkan di Pahang iaitu di Bera, Kuantan dan Pekan," katanya kepada pemberita selepas menghadiri majlis jamuan hari raya peneroka Felda Tembagau, dekat sini, malam Ahad.

Beliau berkata sebanyak 25 buah kedai seumpama itu akan diwujudkan sebelum akhir tahun.

"Kedai 1Malaysia ini dilihat dapat memberi pilihan kepada orang ramai untuk mendapatkan bekalan barang-barang keperluan mereka dengan harga lebih berpatutan," katanya. - BERNAMA

Lu Fikir La Sendiri!!!

1 ulasan: