Jumaat, 25 Februari 2011

HINDRAF PARIA...AMARAN!!! AMARAN KERAS!!! AMARAN PALING KERAS!!!


Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak berkata "Soal kepentingan kaum India kita telah ambil tindakan, maknanya mereka tidak perlu pada Hindraf, mereka hanya perlu pada BN sahaja,"

Najib berkata beliau mahu pihak berkuasa mengambil tindakan tegas mengikut undang-undang supaya pertubuhan itu tidak muncul kembali dan bergerak bebas walaupun ia telah diharamkan.

Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas rancangan pertubuhan itu untuk mengadakan perhimpunan tanpa permit di ibu negara, Ahad ini.

Semalam Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata pemimpin Hindraf perlu dikenakan tindakan tegas atas dua kesalahan iaitu memperjuangkan sebuah badan yang sudah diharamkan kerajaan dan merancang mengepalai perhimpunan tanpa permit.

Tapi apa agaknya Hishammuddin kata...


AMARAN TELAH DIBERIKAN...! PELBAGAI BENTUK AMARAN TELAH DIKELUARKAN...!
INI AMARAN YANG PALING KERAS DIANTARA SEMUA AMARAN!!! INGAT AMARAN PALING KERAS TIADA YANG PALING KERAS MELAINKAN AMARAN KERAS INI!!!

AMARAN YANG PALING KERAS PERNAH KAMI KELUARKAN!!!

KALAU TAK?
KAMI LAH 'KERAS'...


Lu Fikir La Sendiri!!!

1 ulasan:

  1. KLU HINDRAF KIWAK TU NAK BIKIN KECOH HALAU JEK KUAR BALIK INDIA. TENGOK BERANI TAK DIORANG BUAT DEMO KAT SANA. SILAP2 ADE PENGEBOM BERANI MATI PUAK KASHMIR LETOPKAN DIRI...HARKK PTUIHH!!

    BalasPadam