Isnin, 25 April 2011

Anwar Akan Bagi Air Mani...Pendakwa dalam perbicaraan liwat II - buat pertama kalinya - bernama Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai 'Lelaki Y' - pemilik DNA yang tidak dikenali sebelum ini, yang ditemui dalam dubur pengadu.

Peguamcara 11 Datuk Mohd Yusof Zainal Abiden memberitahu Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur bahawa Anwar ialah satu-satunya orang yang ditahan dalam sel lokap pada 16 Julai 2008.DNA itu ditemui pada tiga barangan di situ yang didapati sepadan dengan DNA yang ditemui di kawasan rektum rendah pengadu, Mohd Saiful Bukhari Azlan.Sumber DNA tersebut sehingga ini dinamakan sebagai 'Lelaki Y'.

"Ini mengesahkan bahawa "Lelaki Y" itu adalah Anwar. Ini menunjukkan ada prima facie," katanya sambil menambah bahawa kes tersebut telah 'melampaui keraguan yang munasabah'

ANWAR NAK HUJAH APA LAGI!!! ADA PENGIKUT TASUB@GILA KATA AIR MANI ANWAR YANG ADA DALAM LOBANG SI SAIFUL TU DIMASUKKAN OLEH MUSUH ANWAR...NI GILA TAHAP APA PUN KITA TAK TAHU LA BEB...!

LEPAS NI SI PELIWAT MALANG NI PASTI KONAR CERITA PULAK...! NAMPAKNYA SI ANWAR AKAN BAGI AIR MANI DIA LA NAMPAKNYA...KALAU DIA BAGI AIR MANI NANTI, PASTIKAN MULUT DIA KOSONG! TAKUT TAKUT DIA DAH TEGUK AIR MANI SIAPA NTAH LEPAS NI, SEBELUM DIBIARKAN DIA BAGI AIR MANI SORANG SORANG DALAM BILIK AIR TU...TUP TUP AIR MANI LAIN PULAK!!!

ANWAR BEB...APA PUN DIA BOLEH BUAT!!!

LU FIKIR LA SENDIRI!!!

2 ulasan:

  1. SILAP HARIBULAN DIA SUH SAM KETOT 'GONCANG' AIR MANI DLM MULUT DIA KOT KEHKEHKEHKEH

    BalasPadam
  2. ada sapa-sapa nak sedekahkan air mani untuk tolong lepaskan anwar...

    BalasPadam