Ahad, 24 April 2011

TBH Orang Tengah Penyamun & Perompak Rupanya...
Suruhanjaya Siasatan kematian Teoh Beng Hock minggu lalu mendedahkan bahawa terdapat dua kontraktor yang membolot projek di kawasan pilihan raya tertentu di Selangor menggunakan firma Bumiputera di barisan depan untuk mendapatkan kontrak kerajaan.

“Kontrak-kontrak pukal (di kawasan pilihan raya Selangor ini) diberikan kepada dua individu yang menggunakan syarikat-syarikat Bumiputera untuk mendapatkan kontrak,” kata peguam kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Datuk Seri Muhammad Shafee Abdullah.

Pada prosiding minggu lalu, suruhanjaya itu diberitahu bahawa Lee melalui syarikat isterinya, WSK Services, dan Ahli Majlis Perbandaran Kajang Tan Boon Wah melalui syarikat isteri, Meritlink, mendapat banyak projek Selangor bagi kontraktor Kelas F yang dikhaskan bagi Bumiputera.

Lee juga dikaitkan dengan seseorang yang berkkedudukan tinggi dalam hieraki DAP.

Teoh juga merupakan orang hubungan antara Lee dan majikannya, Anggota Dewan Undangan Negeri (ADUN) kawasan Seri Kembangan Ean Yong Hian Wah.

Orang tengah penyamun dan perompak...
Yang menyamun kontraktor dan yang merompak ADUN DAPig tu...
Ketua penyamun dan perompak ni ronnie lieu...
MB gagap pulak leka main tetek adun bukit telanjang...

Bahana bila negeri maju dan kaya jatuh ke tangan DAPig..
Kalau dah boleh jadi orang tengah penyamun dan perompak, si beng hock ni jadi apa?

Lu Fikir La Sendiri!!!

4 ulasan:

 1. TBH -JADI BANGKAI ,,SEKRG TBH BERSENANG LENANG DLM NERAKA

  BalasPadam
 2. BANGKAI TBH TELAH DPT CAHAYA LILIN DRP NIZAR, ANU GHAIRAH BERAHI,PUAK FUCKATAN RASUAH YG TRDIRI DRI DAPig;PuKimakRasuah;PASsemboorr...

  BalasPadam
 3. kalau macam itu punya banyak rahsia yang disimpannya, memang tak masuk akal sprm nak bunuh dia. malah sprm mahu umur dia panjang lagi supaya boleh mendedahkan banyak lagi rahsia perompak-perompak harta rakyat..

  pihak yang mahu dia mati cepat ialah pihak yang rahsia nya ditangan simati, lepas itu gunakan pula kematiannya untuk menagih simpati dan sokongan politik licik.

  Kesimpulannya: simati digunakan sepenuhnya oleh perompak-perompak ini, baik semasa hidup mahupun setelah jadi mayat

  BalasPadam
 4. dah nyata amat memang TBH bunuh diri sebab takut rahsia DAP terdedah..biasa la orang bukan Islam ni takut dengan maslah mendatang memang ramai yang bunuh diri..DAP pulak spin tahap gila babi untuk alihkan cerita konon SPRM pembunuh..paling mangkuk n bodoh tahap dewa melayu PAS n PKR yang sokong DAP n TBH..sekarang ni semua berkat doa n sembahyang hajat..aminn..

  BalasPadam