Jumaat, 29 April 2011

Sumpah Video Lucah..Jangan Terjerat!

Hari ni Dato Eskay nak bersumpah, semalam menteri agama kata bersyukur kalau si lahanat nuar nak bersumpah! Anwar pulak bila ditanya soal sumpah siap tanya wartawan tu orang Islam ke tidak?

Nampak yang Anwar peliwat dan penzina begitu fobia dengan soal sumpah laknat. Bila Saiful sumpah papa hebat nurul menyorok dibelakang ulama tersohor yusuf qardawi yang mengatakan si iblis ini tidak perlu bersumpah.

Anwar ni iblis beb.. Dia boleh buat apa sahaja! Kita tak payah paksa dia bersumpah, jenis iblis terdesak ni beb dia boleh buat apa sahaja! Kalau nanti dia berasakan yang bersumpah boleh memberikan keuntungan politik dia pasti akan buat! Cuma dia belum nak buat sahaja!

Mungkin senjata sumpah laknat si lahanat ini hanya akan digunakan apabila kita berdepan dengan pilihanraya umum! Masa tu kuda belang dan mereka yang diatas pagar akan terkesima dan terpesona dengan tindakan si sesumpah ini.

Soal hukum hakam bukan hal beb..lainlah kalau dia sumpah terus kena sambar petir! Dia sumpah terus cair macam lilin kena bakar! Bagi si BABI ni sumpah adalah senjata!

Machai yahudi ni gila beb! Gila tak bermakna bodoh! Jadi kita jangan paksa dia sumpah kerana dia bukan sahaja tak beriman malah jelas menentang Khaliq sang Maha Pencipta!

Logik jer la beb, orang yang menuduh pun berani bersumpah takkan yang kata kena naya, kena fitnah, kena konspirasi tak berani bersumpah! Cuma kalau betul berani dan benar serta mahu bersumpah kenapa tak buat awal awal lagi!

Jadi kalau Anwar bersumpah sekarang pun bukan kerana agama! Bukan menegakkan kebenaran! Cuma satu lagi senjata politik bagi meneruskan cita cita bangsat ni..itu sajer

LU FIKIR LA SENDIRI!
Published with Blogger-droid v1.6.8

Tiada ulasan:

Catat Ulasan