Sabtu, 19 Mac 2011

Karpal Singh Nak Bunuh Zaid Pulak..!!!


KOTA BARU: Presiden Parti Kesejahteraan Insan Tanah Air (KITA) Datuk Zaid Ibrahim pada Sabtu membuat laporan polis mendakwa diugut Pengerusi DAP Karpal Singh berhubung kenyataannya menasihati Datuk Seri Anwar Ibrahim supaya menyerahkan sampel DNA tanpa perlu menunggu perintah mahkamah dalam perbicaraan kes liwat.

Zaid, yang diiringi beberapa penyokongnya, membuat laporan itu di Balai Polis Kota Baharu pada 9.36 pagi.

Bercakap kepada pemberita selepas itu, beliau mendakwa laporan tersebut dibuat berikutan ugutan Karpal menerusi kenyataan di beberapa portal dan akhbar iaitu Malaysiakini, Malaysian Insider dan The Star.

"Saya mempunyai sebab yang munasabah untuk mempercayai bahawa ugutan Karpal Singh ini mendatangkan satu ancaman yang sangat serius ke atas keselamatan saya, sekaligus menyebabkan saya berada dalam keadaan ketakutan, sedangkan nasihat saya kepada Anwar dibuat secara baik, malah turut dibuat pelbagai pihak lain.

"Perbuatan mengugut adalah satu kesalahan jenayah di bawah Kanun Keseksaan. Saya meminta polis membuat siasatan ke atasnya dan meminta polis melindungi keselamatan saya," katanya.

Zaid juga berkata Anwar tidak perlu takut jika dia tidak bersalah.

"Pemimpin seperti Anwar ini cakap bergetar (lantang), oleh itu, saya hanya cadangkan beliau tidak berselindung dari segi teknikal," katanya.- BERNAMA

Dah kena la tu...penyamun jual penyangak!!! Zaid tak payah tunggu karpal hantar peluru...zaid tahu karpal tengah marah, kalau singh is king marah boleh jadi dia bertukar jadi incredible singh!!!

Tapi dalam bab DNA ni tak kira ke penyamun atau penyangak semuanya setuju mengikuti akal orang yang beradab dan berbudaya yang mahukan Aljub Altakuti memberikan sampel DNA bagi menegakkan kebenaran!!!

Kebenaran untuk Anwar !!! bukan untuk Saifol!!! kerana yang kena tuduh kan Anwar ! yang hilang maruah kan Anwar!!! yang gila babi kan Anwar!!! yang meroyan kan Anwar!!! yang kena naya kan Anwar!!!

Jadi Anwar kena ambil la peluang ni untuk menyucikan dirinya !!!

huhuuhuu...Lu Fikir la Sendiri!!!!

1 ulasan: