Selasa, 1 November 2011

Alamak..! Bapak Ayam Jadi Senator???Nampaknya semakin mudah nak menjadi Ahli Yang Berhormat sekarang ni. Modal pun tak susah! Tak payah nak berjuang dalam parti demi bangsa, agama dan negara!

Yang boleh ambik video hakim pun boleh jadi MP! Yang menutuh bini kawan pun boleh jadi MP! Yang meliwat pun boleh jadi wakil rakyat!

Esok 2 november 2011 jam 9 pagi bakal mengukir sejarah baru negara bagi Dewan Negara!

Seorang bapak ayam! Seorang director judi! Seorang kuli yang menjadi driver untuk membawa sang bini kawan untuk santapan bekas bos pun bakal dinobatkan sebagai Senator..! Dunia..dunia!

Lu fikir la sendiri!
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 ulasan:

 1. Mmmm....

  Macam ni... Jangan sampai nanti orang ingat yang ada title Datuk dan YB tu semuanya "bapak ayam"

  BalasPadam
 2. OK apa !!! baru SERI ,macam main bola 0 - 0.

  BN ada Senator 'bapak ayam' dan PKR ada YB 'anak ayam" Siapa dia ??? Aikkk .. tu YB Elliy yang dah diampunkan oleh MB Kelante, DAto Nik Aziz..

  Jadi ???? salah kah???

  BalasPadam
 3. bro aku ceta kat satu kisah benar.the real tluuu stoliiiii.satu masa dulu ada kawan aku sorang pekedai runcit kat kg aku.dia ni org teganu.sudah berkahwin dan ada anak.takdir tuhan dia menikah sorang lg janda muda xada anak lalu terus menceraikan isteri 1nya mek nab namanya.korang tau apa org kg ckp, TAK PATUT PAK HARUN(nama kawan aku tu)NIKAH SEE LG,CERAI BINI TUA.Takdir tuhan lg selang 2 th kawan aku tu cerai pulak bini muda dia tu dan nikah blk ngan janda lama dia mek nab.luu org tau apelak org kg ckp.TAK PATUT SUNGGUH PAK HARUN NIKAH SEMULAA NGAN MEK NAB PAS CERAI BINI MUDA......moral of the stoliiiii bro.luuuu pikir laaa seennndiiiliiii.

  BalasPadam