Ahad, 20 November 2011

Nik Najis Lebih Pentingkan Air Mani Dari Air Bersih..!


Kerajaan Pas Kelantan perlu bertindak segera bagi mengatasi masalah kualiti air di negeri itu, bukan sekadar memastikan kesihatan penduduk terjaga malah bagi menarik serta mengekalkan pelabur.

Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Datuk Seri Mustapa Mohamed berkata, kerajaan Pas Kelantan perlu memastikan kualiti air yang dibekalkan kepada rakyatnya sama dengan negeri lain kerana data rasmi Panduan Industri Air Malaysia 2011 menunjukkan kualiti air bersih di negeri ini adalah yang tercorot.

Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Kelantan itu berkata, kualiti air amat penting kerana ia boleh mencetuskan penyakit berjangkit kepada rakyat.

Tok Pa tak payah memekak laa...bagi nik najis pekikan dan gesaan Tok Pa ni tak lebih dari anjing menyalak bukit! Nik najis tak peduli! yang dia peduli ialah air mani ADUN ADUN PAS!

ADUN ADUN PAS mesti tahu dimana nak melelehkan air mani dia orang! Kalau di longkang burit bini orang pun tak pe...asalkan jangan sampai kena tangkap dalam gerabak kereta api...!
pttuuiihh..!

LU FIKIR LA SENDIRI!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan