Ahad, 10 Julai 2011

Apa Marina Buat Dalam Kumpulan Pemberontak?

Kalau marina ni binti nuar ke mad sabu ke mahfoz ke atau anak perempuan kit siang dan karpal singh aku apa peduli!!! tapi betina ni binti bapa pembangunan negara!!! itu yang aku peduli!!!

Kalau pun bersungguh nak membantu dan menyokong kawannya si babiga takkan lah tergamak nak menyokong nuar dan puak pembangkang! tapi kalau melihat senario betina ni yang dari dulu memang 'kekiri' jer stereng nya memang tak heran lah kalau gambar diatas tu benar!!!

Kalau dia dulu boleh panggil kawan kawan yang berlainan agama datang rumah dia buat amalan agama masing masing...penyokong sister in islam tegar...apa yang nak diheran kalau memang gonjol bin goblok!!!

Lu Fikir La Sendiri!!!

14 ulasan:

 1. Lepas ni Ramai pulak orang sanjung Marina...heheheh

  BalasPadam
 2. kita x tau apa muslihat madir n nuar hahahaha

  BalasPadam
 3. marina,

  matlamat utama seorang muslim adalah untuk mendapat keredhaan Allah swt dalam setiap detik kehidupan, kerana itulah hakikat sebenar kejayaan di dunia.

  ingatlah, bawahasanya keredhaan dari rakan-rakan liberal tidak akan membawa manafaat untuk kita di sana.

  -zahimi-

  BalasPadam
 4. ala...bio la marina campur ngan depa tu...dpt la kita firsthand info..

  BalasPadam
 5. dia nak ikut orang dua alam....

  BalasPadam
 6. KESIAN ANAK ABAH..BUAT MALU ABAH JEK...ADOIYAIIII

  BalasPadam
 7. tun tak nasihat ke anaknya ni. dari dulu masuk kumpulan liberal yg menggugat islam. terlampau pandai pun susah jdnya sbb ikut nafsu tak guna akal. ayah ibu bersusah payah bina negara menjadi negara contoh. sianak pula ikut kumpulan pemberontak. mukhriz juga kena nasihat kakaknya juga. nak nasihat orang lain boleh tetapi kena nasihat ahli keluarga dulu yg menimbulkan mslah pada negara.

  BalasPadam
 8. Apalah ada dan pandai nya Marina kalau tidak kerana bapa nya Dr. Mahathir.

  MARINA TU, APA KAH KELULUSAN ACADEMIC NYA.

  TAK PERNAH PUN TERBACA.

  BalasPadam
 9. Marina tolong buang nama Negarawan negara DR Mahahtir dari nama anda... Menmalukan saja

  Hidup Tun Dr Mahathir

  BalasPadam
 10. Dalam setandan pisang mesti ada yg busuk.Dalam ramai2 anak tun si marina ni memang dr dulu jenis2 liberalis,pluralis yg sekapal dengan nuar.Tak heranlah dia join puak2 samarata,jual agama,bangsa ni.Dia dah dewasa,keluarga nasihat pun dah tak jalan dah sebab dia dah ada pendirian sendiri.

  BalasPadam
 11. Betina ni memang tak guna punya pompuan jalang. sayang Pak dia tak ajaq dia betoi betoi. elok Pak Dia panggei dia dan rotan kerana kurang ajaq . Dah tahan dekat mat Salleh, ni tahan kat orang lain. ... sayang betina sundal ni. suka semua . dia syok sangat

  BalasPadam
 12. shame to be daughter from our tun...

  BalasPadam
 13. pk lh ape yg dperjuangkan oleh tun sebelum ni...

  BalasPadam
 14. Sister of Islam...., marinar ne pada dasarnya dah murtad...., hanya dia tak istihar aje. Penyokong kanan kepada leina joy untuk murtad. Bangsat Punya anak TUN MAHATHIR.

  Hidup Mahathir!

  BalasPadam