Khamis, 22 Disember 2011

Hassan...I Know What You Did Last Puasa..! - Mustafa Ali


Setiausaha Agung PAS, Mustafa Ali berkata dakwaannya bahawa Datuk Dr Hasan Ali telah terjatuh ke dalam perangkap Umno, disokong oleh "satu mesyuarat" pada bulan puasa Ogos.

NONEKatanya, beliau ingin bertanya kepada Hasan, apa yang beliau buat selepas solat terawih di Hotel Le Meridien di Kuala Lumpur, yang turut dihadiri bekas timbalan presiden PAS, Nasharudin Mat Isa dan tiga orang lagi.

"Saya mahu tahu apa yang telah dibincangkan? Projek ekonomi atau projek politik," soal Mustafa.

Bagaimanapun, beliau enggan mendedahkan butiran lanjut mengenai mesyuarat tersebut walaupun berulang kali ditanya oleh pemberita.

Kenapa cikgu Pa tak mahu dedahkan? bukan kah itu point yang bagus untuk cikgu Pa meratah Hassan Ali? Jadi kenapa dibuka sekerat sekerat? Atau apakah cikgu Pa juga sebenarnya takut jika rahsia perjumpaan yang dikatakan berlaku pada malam puasa itu akan menyebabkan beliau dan Presiden PAS Haji Hadi hilang mood untuk bersenggama dengan babiga?

Atau ini hanya mainan cikgu Pa dan Hassan Ali untuk lebih membuka pekong PAS dengan menunggu jawapan balas dari Hassan Ali dan juga Nasa? Ini semua boleh berlaku...!

Hakikatnya PAS dah hancur! hancur..hancur! hancur PAS!!!

Lu Fikir La Sendiri!!!

2 ulasan:

  1. CIKGU PA A.K.A KAKI GORENG TAU PASRAEL MMG DH HANCUR LEBUR DAH BROO. TU PSL DIA MEN SERKAP2 DULU. SAJE NK KASI PENCACAI MOOD..MOOD YG DH NK KARAM KEHKEHKEH

    BalasPadam
  2. DAP tak bodoh. PAS jangan main wayang kelak tersungkur di tangan pengundi Cina. Lu pikir lah sendiri.

    BalasPadam