Rabu, 28 Disember 2011

Suami Kepada Bini Sleeping Partner Kena Ugut Bunuh!!!

Ahli parlimen Taiping, Nga Kor Ming hari ini menerima sampul surat yang mengandungi ugutan bunuh dan sebutir peluru, yang dikirimkan ke rumah ibu bapanya di Ayer Tawar, Perak.

Sambil menggelar Nga sebagai "cina kurang ajar Yeop" dalam loghat tempatan, pengirimnya memberi "tiga pilihan", iaitu: Mampus cepat dengan peluru; Mampus lambat simbah dengan asid kat muka; dan Mampus lambat langgar dengan kereta, pakai kerusi roda.

"Ini amaran dari orang Melayu - jangan kurang ajar," bunyi surat tersebut,di mana peluru diletakkan dan dibalut dengan kertas tisu.

"Ini sudah melampau... tak boleh diterima langsung," kata Nga ketika dihubungi, sambil menambah bahawa ibu bapanya yang sudah tua, amat terkejut dengan kejadian itu.

"Kami dalam politik, kami boleh berdepan dengan tekanan sebegitu, tetapi tidak ahli keluarga kami," katanya.

Ni semua gara gara seluar dalam dah terlondeh, hakikatnya pendedahan demi pendedahan yang dibuat oleh sahabat sahabat bloggers yang mengatakan laki si sleeping partner ni kongker projek kerajaan negeri semasa nizar lembu dicucuk hidung jadi MB dulu!

Sebenarnya kalau kita semua masih ingat kenapa YB Ipoh Barat si Kulasegaren kalah dalam pertandingan DAPig negeri Perak kerana terlalu kuat menyalak akan kuasa yang ada pada cina cina komunis ni laa..

Ni kes pembahagian hasil rompakan tak sama rata! Puak India memang tidak diutamakan dalam pembahagian hasil samunan!

Jadi rasanya nak alih isu! Nak lari tajuk! Maka dibuat macam macam cerita supaya reda la isu yopp..

Macam karpal dulu bila dah tersepit dalam isu Sultan!

Lu fikir la sendiri!!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Tiada ulasan:

Catat Komen