Selasa, 13 November 2012

Nik Aziz K.O..!


Dush..dush..! selepok jatuh ke muka Nik Najis..! agak agak lepas ni Nik Najis tak nak doakan ahzab ke? atau doa pecah perut? buat sembahyang hajat..!

Titah ucapan Sultan Kelantan yang menzahirkan ucapan terima kasih kepada Kerajaan Pusat kerana tidak meminggirkan negeri ini daripada arus pembangunan merupakan `tempelak' kepada kerajaan Pas negeri.

Ketua UMNO Bahagian Kota Bharu, Datuk Mohamad Fatmi Che Salleh berkata, selama ini kerajaan Pas Kelantan sering melemparkan pelbagai tuduhan bahawa Kerajaan Persekutuan kononnya menganaktirikan negeri ini.

Beliau berkata, titah ucapan Sultan Muhammad V itu yang turut menegur kerajaan Pas dalam pelbagai perkara, adalah amat tepat pada waktunya kerana baginda sememangnya sentiasa prihatin terhadap kebajikan dan kesejahteraan rakyat negeri ini.

"Itu tempelak kepada kerajaan negeri, sebab hakikat sebenarnya Kerajaan Pusat tidak pernah menganaktirikan rakyat Kelantan, kalau menganaktirikan rakyat kelantan dari awal lagi Kerajaan Pusat tidak peduli dengan penubuhan Jabatan Pembangunan Persekutuan (JPP)," katanya kepada pemberita ketika ditemui dalam program tinjauan mesra cakna rakyat di sini hari ini. - UTUSAN

Lu Fikir La Sendiri!!!

1 ulasan:

  1. APA LU FIKIR?. GUA FIKIR AIR. LU FIKIR APA?. GUA FIKIR CARI KERJA. LU PULAK FIKIR APA? GUA FIKIR KELANTAN KOTORLAH. JANGAN SUSAH PRU13 TUKAR KEPADA BN. OK.

    BalasPadam