Jumaat, 23 November 2012

Membela Islam Di Saman ! Membela Murtad Di Pertahan..!!


Naib Presiden PKR, Anal perempuan Anwar ! yang jugak Ahli Parlimen Lembah Panta* menyaman akhbar Utusan kerana menyiarkan laporan anak papa ini menyeru kesaksamaan beragama waima kepada orang islam didalam gereja awal bulan ni..

Dalam kenyataannya petang tadi..anak papa chinadoll ni dilaporkan ..:

Nurul Izzah memfailkan tuntutan saman melalui firma guaman Tetuan Mohamed Hanipa & Associates di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur.

Beliau selaku plaintif, menamakan syarikat Utusan Melayu (M) Berhad dan Ketua Pengarang Kumpulan Utusan, Datuk Abdul Aziz Ishak masing-masing defendan pertama dan kedua.

Saman itu berhubung empat artikel yang disiarkan di muka hadapan akhbar Utusan Malaysia antaranya bertajuk: "Melayu bebas pilih agama? Rakyat tidak harus dipaksa amal ajaran tertentu - Nurul Izzah" bertarikh 5 November lalu.

Menurut pernyataan tuntutan, Nurul Izzah menuntut defendan meminta maaf dan menarik balik tuduhan fitnah dalam masa 24 jam daripada tarikh perintah ke atas writ saman di muka hadapan Utusan Malaysia, ganti rugi am, ganti rugi teladan dan ganti rugi melampau, tetapi nilai tuntutan tidak dinyatakan.
tua kutuk ni ada jer..cehh!
Wawawa...bukan main lagi! nak suruh minta maaf, nak ganti rugi itu ini..! sedangkan Utusan hanya mencedok petikan dari Malaysiakini, kenapa tak saman Malaysiakini? sebab Malaysiakini tidak membongkar keceluparan nurul dalam menghina islam! Malaysiakini mengambil sudut suka dan seronok akan kenyataan sesat, bodoh dan biadap anak Anwar ini!

Sementara Utusan mengambil sudut benar lagi hak! benar akan wujudnya umat Islam yang sedang menyampaikan ajakan murtad dengan menyebarkan kebebasan, pluralisme dan liberalisme agama! Utusan mempertahankan HAK umat islam dengan membongkar kesesatan ini..itu ajer!

Cuba tengok video ni..

baca lanjut di..sini
Lu Fikir La Sendiri!!!

1 ulasan:

  1. BAGUS LER MULUT PKR DAN PAS BIKIN CELUPAR...TANDA ALLAH NAK TUNJUK KAT UMAT ISLAM SAPE PASNGOK DAN SAPE NURUL A/P ANUWAR PANDIKUTTI...ALLAH NK TUNJUK SAPE PUAK KHAWARIJ DAN SAPE PENGIKUT NABI MUHAMMAD HUHUHUHU

    BalasPadam