Isnin, 26 November 2012

Binatang Ternakan Soros Berkeliaran Di Dataran Merdeka..!

Orang nya sama! Muka nya sama! Hati perut nya sama! Takde maruah nya pun sama! Perangai nya sama! Malah duit kocek nya pun datang dari tuhan yahudi mereka George Soros!


Yang tak sama cuma warna baju jer..dari kuning ke hijau tapi rakyat malaysia tahu binatang ni tetap sama!


Lu Fikir La Sendiri!


Published with Blogger-droid v2.0.9

8 ulasan:

  1. Heran aku, tak ada kerja ke mereka2 ni semua? Kesian..dah tak ada ISU nak hentam kerajaan nak cari kesalahan Kerajaan BN..Lynas pun Lynaslah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mereka2 ni semua orang yang tidak tahu bersyukur dengan apa yang ada. They are a menace to society.Kerjanya nak hentam aje Mahkamah dah buat keputusan isu Lynas apa lagi.Semuanya nampak riang ria golongan PAKATAN . Wan Azizah tersenyum habis ...agaknya dah jumpa JAM OMEGA ha..ha. Kalau tengok gambar2 mereka ni is a living proof Kerajaan tidak ZALIM semua happy go lucky bersantai di DATARAN.

      Padam
  2. ketua PKR keturunan Cina..ptt la sokong nk mampos larian 'AMAL' ni..

    BalasPadam
  3. I m of the view that these bastards and idiots (those from DAP, PKR & PAS members) participating in the Lynas demonstrations do not aware thry have been exploited by the Zionist. There isnt any major issue for the opposition to discredit the BN Govt, henceforth trivial issue like Lynas has been spinned.

    BalasPadam
  4. Wan Azizah memang layak dijodohkan dengan seorang kaki peliwat tegar dan penggemar pelacur. Hidup makan duit haram Yahudi, jadi anak pun telah dididik dengan nilai-nilai(pluralisme agama/pro-LGBT) yang bertentangan dengan ajaran Islam.

    BalasPadam
  5. Puak ni memang sial dan celako..menyusahkan rakyat yang tak berminat dengan politik sempit untuk pergi kerja, berhibur bersama keluarga dan mencari rezeki. Mereka mengatakan atas nama hak asasi ..mana pemimpin NGO, Suhakam yang kononnya memperjuangkan hak asasi..kenapa golongan sial ni kecil ni dibela..kenapa golongan majoriti rakyat tidak dibela..kami ni tiada hak ke

    BalasPadam
  6. ini puak apa ya..? melampau betul anda semua ni..kenapa susah sangat nak terima pandangan orang ? prlu mencaci nak sampaikan mesej anda ke? sampai mati pun orang tak akan menerima anda.belajar lah menyampaikan idea secara bijak dab berhemah,orang melayu islam tersohor dgn sifat dan epribadi mulia..malu saya dgn dgn semua anda.

    BalasPadam

  7. UMNO dan BN sudah memerintah Terengganu hampir 50 tahun..... Tapi Kenapa Pemuda UMNO, Puteri UMNO, Wanita UMNO dan Pemimpin2 UMNO Terengganu tetap BODOH?

    2013 - Tahun Paling Malang Rakyat Terengganu........ Lihat sendiri bukti kalau tak percaya...


    ~ BUKTI 1 ~

    ~ BUKTI 2 ~

    ~ BUKTI 3 ~

    ~ BUKTI 4 ~

    BalasPadam