Sabtu, 26 April 2014

Malaysia Iktiraf Amerika Iktiraf Siapa..!


Katanya…


Kedatangan Presiden Amerika Syarikat Barack Obama ke Malaysia merupakan suatu pengiktirafan kepada usaha dan kejayaan kerajaan membangunkan negara ini.

Duta Khas Malaysia ke Amerika Syarikat Datuk Seri Dr Jamaluddin Jarjis berkata lawatan itu juga dilihat sebagai satu penghormatan daripada sebuah negara besar kepada Malaysia sebagai sebuah negara Islam. 


"Ini ialah suatu penghormatan kepada rakyat Malaysia kerana dunia besar mengiktiraf kita, sebuah negara Islam. Akhirnya ada pengiktirafan dunia kepada usaha (membangunkan negara) yang dibuat oleh kerajaan sejak merdeka," katanya ketika ditemu bual dalam rancangan Ruang Bicara terbitan BernamaTV, di sini Khamis. Tapi didalam jadual Obama akan bertemu dengan pemimpin NGO's yang terdiri daripada para pemimpin yang pro pembangkang dan anti Islam1. Pengerusi Suruhanjaya Hak Asasi Manusia Malaysia (SUHAKAM) Tan Sri Hasmy Agam. 


2.  Peguam Anwar Ibrahim Ambiga Sreenevasan, 

3.  Pengerusi Bersih Maria Chin Abdullah Pro-Pembangkang 

4.   Presiden Majlis Peguam Malaysia Chris Leong dan ahli majlis Honey Tan Pro-Pembangkang

5.  Pengarah program Tenaganita Aegile Fernandez Pro-Pembangkang

6.  Pengarah Islamic Renaissance Front (IRF) Dr Ahmad Farouk Musa Islam liberal dan pro-Anwar Ibrahim

7. Majlis Gereja-Gereja Malaysia Rev Dr Herman Shastri. 

Dimana NGO Islam yang lain?


Sebok sangat nak mengampu Amerika..! cerita mengampu yang dikatakan oleh Tun M tu ada di sini selain surat cinta untuk Obama di sini.Mengikut kata pengampu, lawatan Obama merupakan pengiktirafan kepada Malaysia tapi kalau NGOs yang dia jumpa tu apa maknanya..! Obama tak makan bodek..! tak makan ampu..!

Sebok iktiraf Amerika tapi Amerika tetap iktiraf suku sakat dan para baruahnya disini.

Agenda Israel tetap dibawanya..! akai ada ke?

Lu Fikir La Sendiri!!!

2 ulasan:

 1. Betul tu Putra Merdeka! Pemimpin Islam yg. teruja sgt. di AMPU si HARAM KEJADAH pembunuh umat Islam, si GAYZIONISDAJAL, Obama, apasal?!

  Sedangkan, tengoklah si PEMBUNUH Obama ini begitu galak akan jumpa si ejen-ejen KAPIR/GAY DAJAL dr. DAPBANGKAI/PKRSODOM/PENGGANAS Red Bean, yg. terangan mahu menajatuhkan Tanah Melayu ini sbg. NEGARA ISLAM/umatnya!

  Untungnya mereka, Obama sanggup dtg. ke Malaysia, NEGARA ISLAM ini, utk. menunjukkan taring GAY-ZIONISnya dgn. melawat ejen-ejen tempatannyanya ini (tak payah mereka ke Barat-Israel); sedangkan malang betul buat Islam/umatnya, si PEMBODEKnya dr. pemimipin Islam kat Tanah Melayu ni, terus memuji diri (lihat di http://www.globalresearch.ca/fighting-al-qaeda-by-supporting-al-qaeda-in-syria-the-obama-administration-is-a state-sponsor-of-terrorism/5339728, Fighting Al Qaeda by Supporting Al Qaeda in Syria: The Obama Administration is a “State Sponsor of Terrorism”, By Prof Michel Chossudovsky, Global Research, June 19, 2013; dan di http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=40983, Repost: Obama’s Sodomite Past Comes Back To Haunt Him, By Wayne Madsen on January 8, 2012 - kalau berita ini tak benar, tentu Obama dan gengnya, dah SAMAN)!

  Sementara pemimpin Islam kita terus MEMBODEK si ZIONIS GAYDAJAL PEMBUNUH umat Islam-global-no-1, Obama, anak-anak pelarian Palestin, terutamanya dr. kem pelarian di Jordan dan Syria terus DIBUNUH termasuk dibiaqkan kelaparan [yg. sedang di kepung Pengganas pemberontak 'Islam', yg. sebenaqnya diketuai ejen Barat-Mossad utk. membunuh secara beramai (Genocide) pelarian Islam Palestin]!

  Kerana mereka dan anak-anak pelarian Islam lain, termasuk anak-anak Islam Syria, Iraq, Libya, Mesir dan dari benua Afrika sedg. disasarkan untuk diKURANGkan, secara Genocide rahsia, utk. diHAPUSkan ketururunan mereka, termasuk menjadi mandul, dijangkiti penyakit, , melalui pemberian bantuan makanan secara besaran (termasuk dr. Israel, yg. labelnya telah dipalsukan) serta suntikan besaran (kononnya utk. menghalang wabak penyakit), atau dijual oleh sindiket pelacuran/pornografi & perdagangan organ kanak-kanak - oleh ejen-ejen Barat-ZIONIS/Israel, di kem-kem pelarian, yg. menyamaq sbg. NGO-NGO, termasuk di bawah UN yg. dikuasai Barat-ZIONIS. Sebenaqnya jumlah umat Islam global mahu diKURANGKan melalui peperangan BUAS Barat-ZIONIS yg. berterusan di samping merompak kekayaan minyak-gas Dunia Islam!

  Dan apa kejadahnya “Org. of Islamic Co-operation” (OIC) buat – baik BUBARkan saja kalau tak berguna lansung utk. umat Islam, yg. terus diBUNUH dan diTINDAS! Maka, umat Islam terus diPERBODOH-diTAKUTkan mcm. hamba abdi si KAPIRDAJAL - dgn. menggunakan undg-undg KAPIR Barat-ZIONIS termasuk undg-undg UN di bawah falsafah "demokrasi-hak-asasi" mereka!

  Dan kalaulah Tanah Melayu pusaka nenek moyang kita ni akhirnya terus TERGADAI semuanya sekali kat PENDATANGKAPIR DAJAL yg. asalnya dibawa PENJAJAH British-ZIONIS keparat, kita boleh salahkan pemimpin Islam/Melayu yg. biaqkan ini berlaku! Dan kita sbg. rakyat biasa ni, hanya mampu berdoa ALLAH SWT menghukum mereka!

  Makcik Sambal Belacan.

  BalasPadam
 2. Dah jelas Najib nih dah jadi tali balut si laknat zionis. Anak Tun Razak nih nak jual negara nih kat Yahudi. Ptuihhhh...

  BalasPadam