Rabu, 28 Mac 2012

Anwar Ibrahim Buktikan Dirinya Anugerah Tuhan!


Nalla cari jalan lucut Anwar sebagai ketua pembangkang

Senator Datuk S Nallakaruppan sedang mencari jalan untuk mengadakan impeachment (mencabar supaya dilucutkan jawatan) Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai ketua pembangkang ekoran dakwaan terlibat dalam aktiviti biseksual.

Peguamnya, Datuk Seri Dr Muhammad Shafee Abdullah berkata, usul itu akan dibawa ke jawatankuasa disiplin parlimen bagi membolehkan Anwar digantung atau mengosongkan kerusi itu.

"Secara teknikalnya usul ini boleh dibawa dan kita perlu teliti dan study mengenai perkara ini terlebih dahulu," katanya kepada pemberita selepas sidang media di Hotel Grand Seasons, Kuala Lumpur.

Beliau mengambil contoh dalam kes kes bekas presiden Amerika Bill Clinton dengan Monica Lewinsky dalam skandal seks yang berakhir dengan pengundurannya.

Apa masaalahnya? Inilah masanya Anwar nak membuktikan dirinya bersih suci murni..semurni lembu suci!

Malah kalau benar Anwar nak membuktikan dirinya benar lagi bersih dimata kuda belangnya pasti inilah waktunya!

Anwar beruntung sebenarnya kerana berpeluang menegakkan kebenaran dirinya bukan sahaja di dalam Mahkamah malah boleh membuktikan dirinya tidak bersalah di Parlimen!

Apa yang Anwar cuak? Sebagai 'anugerah tuhan' Anwar berpeluang membela diri yang rakyat Malaysia lain tidak mungkin perolehi..2 trial beb!

Tapi kalau dah jelas bisexsual, homosex dan ikon gay semalaya memang la Anwar dan kuda belangnya cuak dan berpeluh!

LU FIKIR LA SENDIRI!!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 ulasan:

  1. YG SRONOKNYE TETIBE JEK PASRAEL DH X AMIK PORT PSL SAMAN NALLA KAT ANUWAR. PAS DAH TAU KERRRRR KEPUTUSANNYE?? KWANG! KWANGG! KWANGGGG!!! KEHKEHKEHKEH

    BalasPadam