Sabtu, 3 Mac 2012

Kawan Kawan Minta Jadi MB Tapi Mahfoz Nak Jadi PM..!


Mahfoz nak jadi PM beb..bukan Menteri Besar! PM tu apa? bukan Perdana Menteri! Jadi PM apa?
Production Manager agaknya...patut la boleh berlawak..wakakaka

"Kawan-kawan saya minta bertanding DUN tapi saya tolak... Saya tidak bersedia untuk bertanding DUN. Buat apa jadi MB, baik jadi PM. MB duduk bawah PM," katanya sambil ketawa besar.

Naib Presiden PAS Datuk Mahfuz Omar menafikan tanggapan akan bertanding di peringkat DUN untuk dilantik menjadi menteri besar menggantikan Datuk Seri Azizan Abdul Razak jika Pakatan Rakyat mempertahankan negeri itu dalam pilihan raya itu akan datang.

NONESebaliknya, beliau mengesahkan bahawa dirinya akan bertanding mempertahankan kerusi parlimennya, Pokok Sena, dalam pilihan raya umum akan datang.

"Confirm satu kerusi. Pokok Sena. Insya-Allah, (saya pertahan kerusi) Pokok Sena kalau diizinkan oleh PAS Pusat untuk bertanding di situ.

"Saya nak bertanding parlimen, macam mana saya nak jadi MB (menteri besar)," katanya berseloroh.

Lu Fikir La Sendiri!!!

2 ulasan:

  1. Manusia seperti ini.... alangkah eloknya jika engkau dilahirkan sebagai seekor....lembu ka, babi ka.. kerbau ke....hehehe

    BalasPadam
  2. aku akan pastikan hang kalah kali ni Mahfuz...Hang cakap ja pandai tapi keja haram tak buat..mentekedaqah gaji buta ja kerja hang...kali ni mampuih la hang...

    BalasPadam