Jumaat, 16 Mac 2012

Lensa Parlimen..Bukti Tony Pua Jadi Tony Puaka..!

Hari Isnin 12 haribulan Mac yang lepas sidang Parlimen dibuka dengan rasminya oleh Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agong..semua Ahli Parlimen Dewan Rakyat dan Dewan Negara hadir dengan berpakaian kemas, hadir awal kerana tahu pagi tersebut pasti sesak!

Ramai yang mengenakan pakaian rasmi kod no1 atau pakaian istiadat! setiap Ahli Parlimen dibekalkan dengan pakaian tersebut..tak kira kerajaan mahupun pembangkang! Kalau tengok si Tony puaka ni pulak memang jenis tak reti memakai pakaian istiadat..sebabnya kita sedia maklum kerana cina DAPig ramai yang tak mahu memakai songkok! sebab kalau pakai dress code no1 kena pakai songkok!

Ok laa. kita terima la sebab jenis macam tony puaka ni pun bukan lama lagi jadi Ahli Parlimen! lepas ni, dipenggal yang akan datang rasanya boleh tukar kerja jual vcd lucah dan vcd palsu di pasar pasar malam la!

Dia pun macam takde hati nak datang Parlimen..datang lambat! mungkin juga nak tayang kereta VW yang dia pakai beb..mahal tu! lepas tu serabai jer....tali leher pun belum sempat ikat! ini lah standart wakil rakyat pembangkang!

Lu Fikir La Sendiri!!!

3 ulasan:

  1. Itupun entah si Tony Puaka ni mandi pagi ke tak. Silap2 bangun pagi gosok gigi terus ke Parlimen.. memang pengotor kaum Cina babi kat Malaysia ni...

    BalasPadam
  2. heran betul bukan ke tony pua pernah berkata yang dia ni miskin gaji jadi yb pun tak seberapa tapi pakai keta seberapa kaya puya orang...

    BalasPadam
  3. jadi AP, boleh dapat lesen AP satu boleh dapt kete murah, paling cikai pun 100,000.00 wow, ana pun mau jadi AP.

    BalasPadam