Selasa, 27 Mac 2012

Anwar Mahu Azmin Malu..!

Anwar sajer nak bagi malu Azmin...Anwar tak kan mahu terjun lombong sorang sorang! Anwar tak kan mahu mati sendirian! Anwar tak rela dia sorang jer yang malu dan dimalukan oleh kelakuannya sendiri!

Anwar tahu Nala akan datang ke Mahkamah dengan bukti! Anwar tahu bahawa Nala akan memberitahu dunia bagaimana Azmin rela membiarkan isterinya dijadikan 'china doll' Anwar! Anwar tahu bahawa Nala bersedia melondehkan seluar dalamnya yang sedia londeh! justeru seluar dalam Azmin juga perlu dilondeh sama!

Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini memfailkan saman fitnah RM100 juta, terhadap Datuk S. Nallakaruppan dan Utusan Melayu (M) Bhd. (UMMB) atas dakwaan mengaitkan beliau dengan aktiviti biseksual.

Anwar memfailkan saman itu melalui firma guaman Tetuan Daim & Gamany di Kaunter Pendaftaran Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur di sini.

Anwar selaku plaintif, menamakan Nallakaruppan, UMMB dan Ketua Pengarang Kumpulan Utusan, Datuk Abdul Aziz Ishak masing-masing selaku defendan pertama hingga ketiga.

Saman itu berhubung artikel yang disiarkan di muka hadapan akhbar Utusan Malaysia bertajuk: “Anwar biseksual, tak boleh jadi Ketua Pembangkang - Nalla” bertarikh 20 Mac lalu. – UTUSAN

Lu Fikir La Sendiri!!!

Tiada ulasan:

Catat Komen