Rabu, 6 Februari 2013

Berahi Kak Wan Terkantoi..!

amacam..? ada bran?

Apa la lu orang ni..! sebagai seorang wanita, dia juga ada kehendak! ada keinginan! ada nafsu! kalau lah dulu dia berposing seperti mana di atas tu tentu lakinya sekarang si Jubb tidak sempat melamar..mesti Nik Najis atau Hadi dah ngorat, mungkin Kit Sial dan Kapal Sink pun dah cuba cuba bersunat!

Jadi bila jantan jantan barua Anwar dalam ABIM memberikan pengiktirafan kepada Wan Jijah minggu lepas pasti terubat sikit duka lara, merana, di zalimi dan kesunyian kan..! Tapi betul ke perasaan itu yang menghantui dan menjeruk diri Wan Azizah selama ini? 

ABIM telah menganugerahkan ‘Anugerah Khas Syaidatina Khadijah” dalam Himpunan HELWA Kebangsaan (HKK) kepada Wan Azizah Wan Ismail pada 2 Februari 2013 lalu. Anugerah yang disampaikan oleh Presiden Wadah Pencerdasan Umat Malaysia (WADAH), Dr. Siddiq Fadzil yang juga diketahui, amat rapat dengan Anwar Ibrahim, kepada Wan Azizah itu telah dilakukan di Auditorium Jubli Perak, Bangunan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah.

Ramai sebenarnya yang menyangka begitu, malah di awal kes pemecatan Anwar pada 97/98 dulu pun banyak kuda belang yang keliru dan terpengaruh dengan menyokong kroni Israel ni kerana berfikir begitu.  Berfikir sebegitu akan melahirkan perasaan simpati..dan perasaan simpati inilah sebenarnya yang di mahukan oleh Anwar dan juga Wan Azizah..!

Kita semua masih tersengih mengenangkan kata kata Wan Azizah yang mengiktiraf lakinya sebagai Anugerah Tuhan..! Lebih tragis lagi bila dia juga mengajak kuda belangnya untuk mengiktiraf lakinya sebagai anugerah dari tuhan..! cuma sekarang kita lebih faham anugerah tuhan yang di maksudkan..! Sebagai pencandu LGBT dan pemuka pluralisme mesti anugerah itu datang dari tuhan tuhan yang dia percaya kerana bagi tuhan umat Islam orang seperti Anwar tidak layak diangkat sebagai anugerah tuhan yang baik sifatnya...tidak baik untuk dirinya dan tidak baik juga untuk orang lain..! mudarat!!!

Kita juga masih ingat bagaimana Wan Azizah menggunakan nasib lakinya untuk meraih sokongan politik, dari suntikan arsenik, diracun, lumpuh, sakit tulang belakang, warkah dari penjara dan banyak lagi muslihat demi muslihat yang dipamerkan bagi keuntungan politik. Tidak hairan Wan Azizah akan terus berpolitik demi melampiaskan berahi diri dan lakinya. Itu kebolehan Wan Azizah yang tidak ada pada isteri, wanita dan politikus wanita Malaysia hari ini.

Siapa yang boleh main 'wayang' macam Wan Azizah seperti cerita mimpi dia kat atas ni? Siap mimpi poster pilihanraya lagi..! itu dulu, masa nak kawin, sekarang dah beranak cucu mesti mimpi penjara dan china doll! tak gitu? Ini baru anugerah..!!! Inilah anugerah sebenarnya yang ada pada seorang isteri dan wanita yang bernama Wan Azizah. Anugerah pelakun sepanjang tahun..!!!

Sebagai seorang pelakun, lakonan Wan Azizah mantap! pelakun juga ada disiplin yang perlu mereka dokong! seperti menghormati pelakun yang lain macam china doll kat atas tu..!!! tak gitu?

Lu Fikir La Sendiri!!!

3 ulasan:

 1. Assalamualaikum,
  Abu Hurairah melaporkan, Saya dengar Rasulullah S.A.W. menerangkan,
  "Sesiapa yang menuduh hambanya berzina, pada hari kiamat nanti hukuman hudud dijalankan kepadanya, kecuali orang yang dituduh itu memang bersalah seperti yang dikatakannya."
  (Direkodkan oleh Bukhari dan Muslim).

  Sebagaimana yang dinyatakan dalam hadis diatas, sekiranya anda 'benar-benar yakin tanpa sebarang keraguan' tentang pertuduhan zina terhadap seseorang,teruskanlah.Anda akan terlepas dari Hukuman Hudud di Padang Mahsyar kelak,kerana kebenaran dari pertuduhan anda.
  Namun,jika apa yang anda yakini adalah salah,maka bersiap sedialah untuk diadili dengan Hukuman Hudud yang menanti di akhirat kelak.
  Pendek kata,sekiranya yakin-teruskanlah usaha anda & jika sebaliknya....fikir-fikirkanlah.

  BalasPadam
 2. Maksudnya;
  “kemudian sesiapa Yang membantahmu (Wahai Muhammad) mengenainya, sesudah Engkau beroleh pengetahuan Yang benar, maka Katakanlah kepada mereka: "Marilah kita menyeru anak-anak Kami serta anak-anak kamu, dan perempuan-perempuan Kami serta perempuan-perempuan kamu, dan diri Kami serta diri kamu, kemudian kita memohon kepada Allah Dengan bersungguh-sungguh, serta kita meminta supaya laknat Allah ditimpakan kepada orang-orang Yang berdusta".

  [Surah Al-Imran : 61]

  Berani ke Anwar bersumpah muhabalah tidak melakukan zina dan liwat?

  BalasPadam
 3. Mana dia berani bro nak bersumpah. Takutttt..... Mana dia berani nak saman Datuk Trio. Takutttt..... Mane dia berani nak tunjuk Jam Omega nya...... Wan Jijah dah simpan dan tak berani nak tunjuk bukti. Semua kantoi sudah.

  BalasPadam